Landejendom fra EDC

Ammelhedevej 4, Tammestrup

8960 Randers SØ

2.900.000 kr.

4/3 rum, 178 m²

Drømmer du om at have plads til både husdyr og jagt, samt plads til alle dine maskiner eller din egen virksomhed??

Så prøv engang at se her. Kun 1,5 km. Fra Rema1000 i Drastrup, har du nu mulighed for at få fingrene i denne ejendom med naturskøn beliggenhed.
Lige rundt om ejendommen følger godt 6,7 HA jord med. Du får endda din egen sø med i købet.
Her er rigtig kuperet, hvilket giver en smuk natur, med dejlig udsigt flere steder på grunden. Fra det højeste punkt på ejendommen til det laveste, er der en højdeforskel på 20 meter.

Stuehuset er af ældre dato, men har fået jordvarme, og etableret gulvvarme i hele stueplan, med undtagelse af selve køkkenet.
Fra spisepladsen der ligger i forlængelse af køkkenet, er der skøn udsigt til haven, og vil man endnu tættere på, træder man blot udenfor, på den store træterrasse.
Her er en rigtig god stor stue i forbindelse med spisepladsen. Den er så stor, at der nemt kan etableres et værelse i vinklen for enden.
Husets 1. sal er af ældre dato, og her vil de fleste lave helt ny 1. sal i forbindelse med man skifter tag.
Til hovedhuset er der to ældre udhusbygninger, der danner rammen og et hyggeligt gårdmiljø.
Længere væk fra vejen, er der lavet stort maskinhus, med stålspær og fuld loftshøjde. Her kan man nemt have maskiner til sin en­tre­pre­nør­for­ret­ning, tøm­rer­virk­som­hed eller lignende.
Der er ligeledes et muret udhus tæt på, der nemt kan laves til dyrehold, uanset om der er tale om heste, kører eller lignende. Der er etableret hestebokse. Her er ca. 250 cm. til loftet.

Det er ikke ofte der kommer en ejendom til salg, med så meget jord, tæt på Assentoft. Slet ikke en ejendom med lige så mange muligheder som denne.

Ejendommen er bestemt et kig værd, og vil du ud og kigge på den, så ring endelig til din lokale EDC mægler på tlf. 86494444

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt at skabe værdi og sikre tryghed for vores kunder. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det om mennesker.

Ulrik Hedegaard

Ejendomsmægler og certificeret køberrådgiver, MDE

ulrik@edc.dk22 43 08 2586 49 44 44EDC Mæglergruppen