Landejendom fra EDC

Bouetvej 10, Øksenhede

9300 Sæby

3.198.000 kr.

5/4 rum, 191 m²
Åbent hus med tilmelding 5. maj 10:00 - 16:00

Totalrenoveret og charmerende landejendom tæt ved Sæby med ekstraordinære faciliteter

Træd ind i historiens vingesus på denne charmerende firlængede landejendom på Bouetvej 10, der ligger blot et stenkast udenfor Sæby. Med rødder tilbage til 1859 og en omfattende to­tal­renove­ring i 2019, har denne idylliske perle fået nyt liv og stråler nu som aldrig før. De smukke kamp­stens­so­k­ler, der omfavner ejendommens fundament, bærer stadig æstetikken og soliditeten fra en svunden tid, mens den gulpudsede facade elegant kontrasterer mod de røde døre og porte og hvidsprossede vinduer.

Stuehuset og de 191 kvadratmeter bolig er blevet kærligt restaureret, hvor tidens ånd smyger sig om de originale detaljer med respektfuld omhu. Sælger har i samme ombæring investeret i opgraderinger af essentielle systemer, heriblandt ny el, VVS og kloakker. Derudover er der installeret gulvvarme i hele boligen, mens et ven­ti­la­tions­an­læg sikrer et sundt indeklima.

Planløsningen er nøje og omhyggeligt gennemtænkt ned til mindste detalje, og det er især det imponerende køkkenalrum, der træder i karakter som hjertet i huset. Her mødes stilfuld elegance og praktisk anvendelighed i en harmonisk forening, der skaber den perfekte balance mellem æstetik og funktionalitet. Det ideelle sted for hele familien at samles og skabe uundværlige minder, hvad enten det er over et måltid eller under madlavningen. Opholdsstuen er i direkte forlængelse heraf.

Boligen byder desuden på en velafstemt opdeling mellem en separat børne- og voksenafdeling, der sikrer, at hvert familiemedlem har deres eget private rum. Soveværelset er strategisk placeret med eget badeværelse, der præsenterer sig lyst og lækkert med både bruseniche og kar – et sandt fristed af komfort og velvære. I den modsatte ende af huset finder I de tre øvrige værelser, der tilbyder rigelig plads og fleksibilitet til familiens behov. Planløsningen fuldendes af et stort badeværelse ved entréen.

Udover de imponerende 191 kvadratmeter bolig byder denne ejendom på en ekstraordinær bonus i form af hele 444 kvadratmeter udhuse, der udgør et væld af muligheder og potentiale. Den ene længe, der strækker sig i forlængelse af stuehuset, huser en rummelig stald til heste i løsdrift, hvilket gør ejendommen ideel for hesteejere.

De to andre længer byder på yderligere faciliteter, der udvider ejendommens an­ven­del­ses­mu­lig­he­der. Her finder I en stor lade med højt til loftet og elektrisk port med tilhørende værksted, der åbner dørene for en lang række hobbyprojekter eller måske endda muligheden for et liberalt erhverv. Den sidste længe er omhyggeligt indrettet med en fantastisk gildesal, cykelskur og fyrrum, hvilket blot supplererer de allerede nævnte faciliteter.

Med godt 7 hektar jord får I de optimale betingelser for at omsætte jeres drømme om et liv på landet til virkelighed, uden at I behøver at forlade nærheden til Sæby. Her får I mulighed for at skabe jeres eget lille paradis. Faciliteterne til hestehold er allerede på plads med etableret indhegning og ridebane. Lige ved terrassen finder I desuden et legetårn samt et skønt bålsted, hvor I kan samles omkring flammerne og nyde hyggelige aftener under stjernehimlen.

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

Fakta om Frederikshavn (58.376 indbyggere)

Kommuneskat
26,2%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
13,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.024 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.931 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.007 kr./md.
Antal folkeskoler
8
Gns. klassekvotient
21,7

Oplysninger

Sagsnr.
93006418
Boligareal
191 m²
Vægtet areal
196 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
3,49 ha
Byggeår
1859
Ombygget
2019
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
2.107 kr.
Pris/m²
16.316 kr.
Pris
3.198.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
81 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
160.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
19.429 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
15.097 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Lars Jensen

Indehaver & Ejendomsmægler MDE

larsj@edc.dk51 52 19 24EDC Lars Jensen

EDC Lars Jensen

Søndergade 9A, 9300 Sæby

930@edc.dk96 89 04 77