Landejendom fra EDC

Fristrupvej 181, Birkelse

9440 Aabybro

2.698.000 kr.

7/6 rum, 201 m²

Helt unik ejendom med muligheder ud over det sædvanlige!

Velkommen til denne skønne oase midt i den smukke natur. Her finder du en velholdt og moderniseret landejendom, der ligger for enden af en hyggelig allé. Her er der en stor gårdsplads, masser af udbygninger og højt til himlen.

Velkommen indenfor i et lækkert moderniseret stuehus!
Man kommer ind i huset via en skøn og rummelig entré. Herfra er der adgang til et mindre værelse eller kontor, trappeopgang til første sal, samt adgang til det store skønne køkken/alrum.

Køkken/alrummet er moderniseret i en gennemført stil. Køkkenet er lyst og luftigt med masser af bordplads, så der er plads til selv de store mad­lav­nings­pro­jek­ter. Her er plads til både voksne og børn – om det er leg, lektielæsning eller noget helt tredje, så har man her et rum der binder hele familien sammen.

Fra køkken/alrummet er der åben forbindelse til stuen, hvor tv-afdelingen føles som en helt anden hyggelig krog, hvor man kan koble af med en god film og benene oppe.

Fra køkken/alrummet er der endvidere direkte udgang til husets terrasse, hvor du let kan nyde den store grønne og rolige have. Hvis vejret ikke helt er med dig, er der både gennem stuen og terrassen adgang til udestuen. Her er der lunt og hyggeligt med vinduespartier hele vejen rundt. Der er ligeså adgang til husets store soveværelse, som ligger i forbindelse med husets store badeværelse.

Hvis du fortsætter gennem køkkenet, kommer du ind til boligens bryggers. Her finder du vaskemaskine og tørretumbler, men der er også skabsplads og god plads til at hænge jakkerne og smide taskerne. Videre gennem boligen, får du adgang til et stort opbevaringsrum, hvor boligens pillefyr er. Derudover er der adgang til et nyetableret værelse, der kan bruges som træningsrum, beboelse, barrum og lignende.

På husets første sal er der dejlig lyst, og planløsningen heroppe består af tre gode værelser. Derudover er der på første sal endnu et badeværelse. En helt perfekte etage til en evt. børneafdeling eller ungdomshybel.

I huset får du et godt match mellem det klassiske sildebensgulv, trold­tekt­lof­ter og de moderne vægge, der skifter mellem at være malede, rå murstensvægge og akustikvægge. Alt i alt er der er en gennemgående stil og her får man en kombination af et moderne hus og landets idyl og ro.

Fantastiske udenomsarealer
Udenoms­a­re­a­ler­ne kan næsten ikke beskrives i ord. Ud over en skøn have med terrasse og bålsted, er der god plads til f.eks. hestehold. De nuværende ejere har heste der går i en stor løsdrift, og området indbyder på alle måder hertil. Umiddelbart ved siden af ligger Fristrup Rideskole, hvor der er mulighed for at låne både indendørs og udendørs baner, få undervisning og deltage i det sociale fællesskab. Ønsker man sin egen ridehal, kan det ene maskinhus sagtens laves hertil.

Ønsker man ikke hestehold, er mulighederne mange. Med 3,5 ha jord og de gode udbygninger er der mulighed for alverdens udfoldelser. Der er plads til mange former for erhverv, lige fra dyrkning af afgrøder til opbevaring af maskiner. Pt. er der en stor gildesal, en stor lade med masser af op­be­va­rings­plads og mange andre gode rum, som kan indrettes lige som man ønsker.

Fra huset har man ca.5 kilometer til Aabybro. Du har derfor gode skoletilbud, børnehaver, indkøb mm. tæt på.

Her får du en helt unik mulighed for at bo i de skønneste omgivelser med et væld af muligheder foran dig.

Obs. Vedrørende sælgers varmeforbrug. Sælger har de seneste 15 måneder brugt 6.3 tons træpiller. Ønsker man i stedet at få varme fra en af naboerne er det også en mulighed. Derved kan man nedlægge pillefyret og i stedet få varmen fra naboen som en form for "fjernvarme". Beløbet pr. måned vil formentlig ligge omkring kr. 1.200 - 1.500 pr. måned.

Fakta om Jammerbugt (38.234 indbyggere)

Kommuneskat
25,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
13,2
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.576 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.874 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.858 kr./md.
Antal folkeskoler
12
Gns. klassekvotient
21,8

Oplysninger

Sagsnr.
94403865
Boligareal
201 m²
Vægtet areal
195 m²
Rum/værelser
7/6
Grundareal
3,51 ha
Byggeår
1904
Ombygget
1977
Energimærke
G
Ejerudgifter pr. md.
3.698 kr.
Pris/m²
13.836 kr.
Pris
2.698.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
332 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
135.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
15.388 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
12.205 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Camilla Weidinger

Indehaver, ejendomsmægler, MDE

cwe@edc.dk21 37 97 70EDC Danebo, Aabybro

EDC Danebo, Aabybro

Torvet 1, 9440 Aabybro

944@edc.dk98 24 27 50