Landejendom fra EDC

Katbjergvej 7

9550 Mariager

1.145.000 kr.

4/2 rum, 128 m²
Stor uudnyttet 1. sal
Åbent hus med tilmelding 30. apr. 9:00 - 17:00

Landejendom med moderniseret stuehus og en masse potentiale

Velkommen til denne landejendom på Katbjergvej, hvor mulighederne er store som det vidstrakte landskab den ligger i. Den dejlige vin­ke­lud­hus­byg­ning spreder sig over ca. 640 kvadratmeter, og matcher perfekt behovene for en håndværker, en mekaniker eller bare en familie, der længes efter ekstra plads. Der er et harmonisk layout indvendigt med fyrrum, stald og en ladebygning, der indeholder et værksted og adskilte rum tilpasset forskellige formål. Udhusene har mange an­ven­del­ses­mu­lig­he­der, så visioner kan realiseres og passioner udfoldes.

De medfølgende 2 hektar jord åbner op for et let kuperede naturområder, en lille fold, græsplæner alt sammen perfekt til leg og afslapning, med en indbydende bålplads og endda en lille "skov" prydet med grantræer. Grunden passer godt til dem, der elsker at være ude - også i forhold til den om­kring­lig­gen­de natur mod fjord og odde. Placeringen er perfekt. Mellem Hobro og Mariager, kun fem minutters kørsel til begge byer og med nem adgang til Katbjerg Odde og Mariager Fjord. Skolebussen er lige uden for døren, og en nyopstillet mobilstander sikrer en pålidelig mobildækning.

Stuehuset er en ren perle i sig selv. Dets hvidmalede facade prydes af sorte dan­ne­brogs­vin­du­er og hvide træ/aludøre. Inde åbner lyse, moderne rum sig med et stort kombineret entre/bryggers med direkte adgang til et stilfuldt badeværelse med hvidt skabsmiljø og bruseniche. Køkkenalrummet er et sandt midtpunkt i hjemmet - en drøm for enhver, der elsker at kokkerere. Med sorte fronter, generøs op­be­va­rings­plads, hvide bordplader og en smart siddebar, er det det ideelle sted at samle familie og venner. Det rummelige alrum fører videre til en hyggelig opholdsstue, der byder både på spiseplads og af­slap­nings­om­rå­de. Der er også soveværelse og et ekstra værelse. Lidt ekstra plads i form af mindre kælder med udvendig adgang. God lukket gårdsplads med plads til flere biler.

Mulighederne for at udnytte dette hjem endnu mere er utallige. Første sal kan eksemplevis tilpasses præcis efter behov ligesom udhusene let kan transformeres til at imødekomme enhver ønsket anvendelse.

Denne landejendom er ikke bare et hjem. Det er et sted, hvor drømme tager form, og hvor livets historier udfolder sig i skønne landlige rammer.

Fakta om Mariagerfjord (41.762 indbyggere)

Kommuneskat
25,9%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.915 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.822 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.075 kr./md.
Antal folkeskoler
10
Gns. klassekvotient
21,5

Oplysninger

Sagsnr.
95208365
Boligareal
128 m²
Kælder
12 m²
Vægtet areal
319 m²
Rum/værelser
4/2
Grundareal
2,1 ha
Byggeår
1914
Energimærke
F
Ejerudgifter pr. md.
2.552 kr.
Pris/m²
3.589 kr.
Pris
1.145.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
151 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
60.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
6.589 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
5.216 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Din lokale mægler

Som din lokale ejendomsmægler er jeg opvokset i området som jeg sælger boliger i. Jeg kender alt til hver enkelt lille smutvej og hvad der sker i lokalområdet så spørg mig endeligt til råds. Det kan betale sig at vælge en lokal mægler.

Anders Albrecht Andersen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver

andersa@edc.dkEDC Søren Jensen

EDC Søren Jensen

Adelgade 54, 9500 Hobro

952@edc.dk98 52 55 11