Villa fra EDC

Frejasvej 127, Nørlem

7620 Lemvig

1.895.000 kr.

6/5 rum, 172 m²

Stor og velindrettet familievilla med ombygning fra 2013

På en rigtig fin beliggenhed på én af de populære villaveje i Lemvigs østlige del finder I denne rummelige bolig med god plads til den store familie. Hele 5 værelser, to badeværelser, godt køkken alrum, og stue samt integreret garage og værkstedsum er blot nogle af de mange rummæssige kvaliteter dette hus har.
Det er et nyere fuldmuret hus fra 1997 med ombygning fra 2013 tæt på skole og daginstitution samt et rigtigt fint stisystem, der gør det nemt for børn at komme rundt til både skole og legekammerater.

Der er tale om en rummelig villa med god indretning og mange værelser og god plads til den store familie.
Ved opførelse er huset blevet hævet over terræn, hvorfor du ligger højt og får udsigten til natur og området omkring Frejasvej.

Huset passer perfekt til jer der den aktive familie, med ønsker om både hus og have, der ikke kræver særligt meget af jeres fritid til vedligehold. De mange kvadratmeter er helt optimalt udnyttet, og stort set ingen spildplads. Rummeligt bryggers er det første du møder, og herfra adgang til køkkenalrum med god plads til spisebord. Den hyggelige stue har godt lysindfald fra de store vin­du­es­spar­ti­er, og herfra også udgang til den solrige terrasse. De to væ­rel­ses­af­de­lin­ger er fint opdelt med et badeværelse til hvert af dem. Alle værelser har en god størrelse og både gulv, vægge og øvrigt inventar i huset er holdt i lyse farver. Køkkenet er skiftet i 2009.

Haven er præsentabel og består primært af plæne, gode terrasser og omkranset af fin beplantning. Bagerst i haven er et stort ha­ve­red­skabs­skur på ca. 15m², hvor der her er plads til opbevaring. Fra den store flisebelagte terrasse kan solen nydes gennem det meste af dagen, og på de lange danske sommeraftener er det virkeligt hyggeligt, når der tændes op i grillen her.

Indretningen består af indgang både ved entré foran huset og dør i garagen til det rummelige bryggers.
Herfra grener huset sig ud til 4 værelser og et badeværelse med bruseniche.
I den anden ende af huset ligger køkkenalrum samt soveværelse med tilhørende eget badeværelse.
Fra alrummet kommer du ind i stuen, hvor man også kan nyde udsigten over området sammen med en kop kaffe.

God integreret garage med adgang til isoleret integreret værkstedsrum, opbevaringsrum eller hobbyrum - alt efter hvad man ønsker at benytte det til.

Der er gulvvarme overalt i boligen med undtagelser i kun et enkelt værelse. Opvarmning sker ved billig fjernvarme.

Transporten af børn i bil kan minimeres, da beliggenheden er med gåafstand til både skole, SFO og diverse dag­in­sti­tu­tion­s­til­bud. Kort sagt - Nemt for den aktive familie med både store og mindre børn.

Området omkring Lemvig er kendt for sine bakkede dale, og skønne natur omkring fjorden, der strækker sig helt ind til det hyggelige miljø på Lemvig havn.

Vesterhavet og Klosterheden ligger indenfor en afstand af 10 kilometer, og hér er der rig mulighed for skønne og smukke na­tu­ro­p­le­vel­ser året rundt.

I centrum af byen finder du adskillige dagligvare- og detailbutikker i hyggelig gågade samt havnemiljøet, der især om sommeren summer af liv.

Havneområdet har været gennem en stor forandring gennem de sidste ti år, hvor den har forvandlet sig fra en travl industrihavn til smukt havnemiljø med restauranter, lystbådehavn, skaterbane, legepladser, havnebad og senest det nyopførte Klimatorium.

Byen har mange foreninger med fritidstilbud til alle aldre der både foregår i lokale bygninger samt i byens kulturcenter - Der findes endvidere motionscentre, svømmehal, 2 padle-tennis haller, aktiv ro-, og sejlklub, biograf, smuk golfbane og meget mere.

Kort sagt - En rigtig smuk havneby der med sin størrelse kærer for det nære og trygge miljø

EDC Lemvig kan kontaktes for en fremvisning. Tøv ikke med at ringe til os på telefon 96 63 40 00.

Fakta om Lemvig (19.110 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.706 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.932 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.236 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
18

Oplysninger

Sagsnr.
71105588
Boligareal
172 m²
Vægtet areal
189 m²
Rum/værelser
6/5
Grundareal
993 m²
Antal etager
1
Byggeår
1997
Ombygget
2013
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
1.743 kr.
Pris/m²
10.026 kr.
Pris
1.895.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
107 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
95.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
10.876 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
8.639 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Rune Kamedula

Ejendomsmægler MDE, KøberRådgiver m/ Tryghedsmærke

rka@edc.dk21 21 79 55EDC Lemvig

EDC Lemvig

Vestergade 26, 7620 Lemvig

711@edc.dk96 63 40 00