Rækkehus fra EDC

Fuglebakkevej 8

2000 Frederiksberg

6/6 rum, 131 m²
Solgt

Charmerende rækkehus med masser af muligheder

Rækkehus med masser af muligheder beliggende i det attraktive Fug­le­bak­ke­kvar­ter. Huset er tegnet af den anerkendte arkitekt Thorkild Henningsen og er bygget i 1928. Kvarteret er kendt for de stille (bag)veje, som er med til at give en unik stemning af barneleg og fuldstændig uforstyrrethed.

Huset emmer af charme med byggestilens flotte detaljer og fremstår meget originalt. Man træder ind i en rummelig entré med adgang til begge stueplanens rum, køkkenet samt opgang til 1. sal. Først på venstrehånd finder man husets dagligstue. Stuen er indrettet med karnap, som oplyser hele rummet og samtidigt giver et hyggeligt kig til haven. I forlængelse af den store stue finder man den hyggelige spisestue; her har du direkte udgang til den skønne baghave. Køkkenet er ældre og har vindue med kig til baghaven. Her har man mulighed for at etablere køkken-alrum. På 1. sal har man et stort for­æl­dresove­væ­rel­se, kontor/på­klæd­nings­væ­rel­se, samt to gode børneværelser. Inddelingen passer helt perfekt til børnefamilien, som ønsker en god fordeling af værelser til alle i husstanden. På etagen finder man desuden husets badeværelse, som er udført med en praktisk indretning og har et vindue til udluftning. 2. sal er ikke udnyttet, men som mange af naboerne, er dette muligt, hvilket giver nogle skønne ekstra kvadratmeter. Husets kælder indeholder egen indgang fra baghaven, samt et vaskerum/bryggers og et godt stort, tørt rum, hvor be­nyt­tel­ses­mu­lig­he­der­ne er mange. Derudover er der et rummeligt værksted. Husets dejlige solrige haver kan nydes hele året rundt og er gennem tiden blevet godt tilplantet, så uderummet føles som en skøn aflukket have. Der er direkte adgang fra baghaven til den lukkede bagvej, hvor sommermorgener kan nydes.

Huset har en fantastisk atmosfære og danner de perfekte rammer om en familie. Det er især beliggende i det yderst eftertragtede Fug­le­bak­ke­kvar­ter, med områdets grønne pladser og ikke mindst Skolen på Duevej, der er en af Frederiksbergs mest attraktive skoler.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Frederiksberg (104.899 indbyggere)

Kommuneskat
24,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
3,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.503 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.503 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.901 kr./md.
Antal folkeskoler
10
Gns. klassekvotient
22,2

Oplysninger

Sagsnr.
20003115
Boligareal
131 m²
Kælder
68 m²
Vægtet areal
148 m²
Rum/værelser
6/6
Grundareal
303 m²
Antal etager
2
Byggeår
1928
Energimærke
C
Liggetid
30 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Stephanie Trampedach Thorell

Indehaver, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

stth@edc.dk40 10 39 7458 58 73 81EDC Poul Erik Bech, Godthåbsvej

EDC Poul Erik Bech, Godthåbsvej

Godthåbsvej 117, 2000 Frederiksberg

200@edc.dk38 32 08 00