Rækkehus fra EDC

Ejler Billes Allé 52

2300 København S

3/3 rum, 74 m²
Solgt

Smukt rækkehus med lav ejerudgift!

Område:

Velkommen til Ørestad og dette ind­flyt­nings­kla­re rækkehus på 74m2 fordelt på 2 etager. Rækkehuset ligger i et særdeles attraktivt område, 30 skridt fra Kalvebod Fælled, tæt på Kalvebod Fælled Skole, Royal Arena, Rema 1000, Vestamager Metro, Fields og Ørestad Skøjtehal. Området får desuden sin egen svømmehal til august 2024. Hele området bærer præg af grønt beplantning inde imellem boligerne, som gør det særdeles indbydende og forfriskende at komme hjem til. Tæt på boligen er der en legeplads samt boldbane, som frit kan benyttes af områdets beboere. Har man bil, så er der flere parkeringshuse tæt på, hvor man enten betaler månedlig licens eller til Easypark. Man har også mulighed for at leje et større selskabslokale til familiefester, fødselsdage eller andre sammenkomster. Der bliver desuden afholdt halloween, loppemarked og ju­le­træstæn­ding igennem foreningen. Naboerne er en god blanding af børnefamilier, par og yngre, som gerne vil bo relativt tæt på byen, gode ind­købs­mu­lig­he­der, metro og grøn natur. Deruodver er der kommet flere spisesteder, hyggelige cafeer og en øl-bar.

Ejendommen:

Rækkehuset er opført i 2020 i grå mursten, der komplementerer de om­kring­lig­gen­de boliger pænt. Her får man nærmest naturen ind ad døren, da en særdeles velholdt gårdhave her frit kan benyttes, samt så er der mulighed for børnene at løbe og lege eller man kan også nyde en frokost på en af bænkene. Der er god op­be­va­rings­plads tilknyttet boligen i form af et veludnyttet redskabsskur.

Boligen:

Denne perle i Ørestad er på 74m2 og i 2 etager og appellerer både til parret og den mindre familie, som gerne vil have fint med plads.Her er lagt vægt på lyse rum og pæne gulve i en minemalistisk og nordisk stil. Der er desuden gulvvarme i hele huset. Entreen har god plads til overtøj og sko og giver et rigtigt godt første­hånd­s­ind­tryk af boligen. Badeværelset er i lyse nuancer med vaskesøjle. På venstre side i entreen findes det ene værelse, som fint kan bruges til enten børneværelse, kontor eller gæsteværelse. Boligens hjerterum finder man i køkken-alrummet, hvor der er et særdeles fint udkig til fælleden, samt den skønne og solrige sydvestvendte terrasse. Køkkenet har desuden masser af skabsplads og er opført i hvide smukke nuancer. Derudover er der tilvalgt kom­po­sit­bord­pla­de, svaneelementer og quooker. På førstesalen finder man soveværelset samt et mindre repos, hvor der er god plads til lounge-hygge, gæsterum eller walkin closet. Her er der desuden en fremragende udsigt ud over fælleden.

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.800 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.120 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,5

Oplysninger

Sagsnr.
27602722
Boligareal
74 m²
Vægtet areal
0 m²
Rum/værelser
3/3
Byggeår
2020
Energimærke
A2020
Altan/terrasse
Ja
Liggetid
151 dage

Nyttige links

Mere end 15 års lokalkendskab på Amager og Ørestad

Det er vigtigt for mig, at kunderne - om det er køber eller sælger, føler sig godt og respektfuldt behandlet og får en god oplevelse, når de indfrier deres boligdrømme med mig. Jeg tager mig god tid til den enkelte kunde og går gerne den ekstra mil for at vi når helt i mål og alle bliver tilfredse.

Jesper Harboe Nielsen

Salg og vurdering

JesperH@edc.dk27 35 03 35EDC Living, Kastrup/Tårnby

EDC Living, Kastrup/Tårnby

Kongelundsvej 297, 2770 Kastrup

276@edc.dk32 50 25 25