Rækkehus fra EDC

Tomatvej 15

2300 København S

5/3 rum, 122 m²
Solgt

Populært og velholdt rækkehus i Urtehaven - 1. række med udsigt, lys og sol!

Her i Urtehaven finder man dette skønne rækkehus på 122 kvm fordelt på 3 etager. Med dette rækkehus er man heldig at være beliggende i første række med fri udsigt, og med ekstra meget lys og sol i både hus og have!
Med i købet følger en verden af leg og et mylder af børn, der færdes trygt i en bilfri bebyggelse. Her i bebyggelsen foregår det lige uden for hoveddøren, og det vil sige i mellem husene. Naboskabet er præget af åbenhed, og børnene er hyppige gæster hos hinanden, hvor fællesspisning for de unge er et populært indslag. At spille bold på grønt græs, er også en del af det aktive legeliv her på Tomatvej, da bebyggelsen ligger lige over for Sundbys store idrætsanlæg.
Der er desuden en velfungerende ejerforening og mange fæl­lesak­ti­vi­te­ter bl.a. vejfest og fejring af halloween og fastelavn. Man har kort afstand til bør­ne­in­sti­tu­tio­ner, skoler og Sundby Idrætspark.
En lille cykeltur bringer dig til Amagerfælleds natur, Amager Strand eller Amagerbrogades byliv. Den centrale del af København kan nås på cykel på 15 minutter.

Rækkehusene er opført i 2015 i moderne kva­li­tets­ma­te­ri­a­ler, som kræver minimal ved­li­ge­hol­del­se. De er beklædt med grå facadesten i matchende grå nuance på facaden. Husene findes både i to og tre plan og adskiller sig, desuden i måden ejerne hver især har valgt at indrette sig på.

Dette rækkehus er i tre plan og indeholder først og fremmest en fin entré med plads til overtøj og sko. Herfra kommer man direkte ind i det store åbne køkken, hvor sælger har tilføjet en stor dejlig køkken-ø, som giver ekstra bordplads til madlavning, opbevaring og derudover et sted ”at hænge”. Her kan man oplagt byde gæsterne på et glas vin, eller børnene kan klare lek­tie­læs­nin­gen mens aftensmaden tilberedes. I stueplan findes desuden badeværelse samt hyggelig spisestue med god plads til stort spisebord, hvor hele familien kan være omkring. Her kan også fint være plads til både sofa og spisebord, hvis man ønsker dette. Fra spisestuen er udgang til den skønne vestvendte have med terrasse og skur.
På 1. salen findes den skønne og lyse dagligstue hvorfra der er til den store altan, hvor eftermiddags- og aftensol kan nydes i fulde drag. På modsatte side har man et stort, lyst værelse mod øst, med rig mulighed for skabsplads og dobbeltseng.
2. salen består af yderligere to gode værelser med fin skabsplads, samt endnu et badeværelse med separat brus i flotte materialer og m. vaskesøjle. I loftet over halvsvings­trap­per­ne er der oplukkeligt loftsvindue med sensor, hvilket giver et skønt lysindfald på hele etagen.
Der er gulvvarme overalt i rækkehuset, som har energimærket A2015. Derudover er der Genvex-anlæg.

Lyder dette som noget for dig? Skynd dig at bestille en fremvisning på tlf. 32 55 00 01 eller tilmeld dig et af vores åbent-hus-arrangementer.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.800 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.120 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,5

Oplysninger

Sagsnr.
28903361
Boligareal
122 m²
Vægtet areal
123 m²
Rum/værelser
5/3
Antal etager
3
Byggeår
2015
Energimærke
A2015
Liggetid
73 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Mette Marlene Ferdinandsen

Souschef, ejendomsmægler, MDE

mfe@edc.dk61 22 44 24EDC Poul Erik Bech Amagerbro

EDC Poul Erik Bech Amagerbro

Holmbladsgade 34, 2300 København S

230@edc.dk32 54 32 54