Rækkehus fra EDC

Præstehusene 89

2620 Albertslund

4/3 rum, 161 m²
Solgt

Skønt rækkehus med vestvendt have

Populært rækkehus i Præstehusene med mange gode forbedringer udbydes nu til salg, husene er bla. kendt for deres gode indretning, mulighederne for at tilbygge og deres store haver. Huset har vestvendt have og er et ende-rækkehus.

Huset fremstår pænt og velholdt med nydeligt køkken og badeværelse, Udskiftet tag inkl. isolering fra 2021, helt ny ekstra isoleret endevæg fra 2022 delvist udskiftede vinduer og ruder, og meget brugbart anneks i forlængelse af huset med egen indgang.

Indeholder; stor møblerbar entre samt trappe til 1 sal. Pænt gæstetoilet. Stor og rummelig vinkelstue med store vinduespartier mod vest. I stuen er der lavet en halvvæg som opdeler stuen, denne kan fjernes igen hvis ikke man ønsker det. Man kan også etablere et ekstra værelse her. Stort og rummeligt køkken med tilhørende karnap med plads til spisebordet, udgang til skøn træterrasse og den store lukkede have som både har legehus og drivhus. I forlængelse af køkkenet er der rummeligt bryggers med fjer­ne­var­me­en­hed, og udgang til anneks. Annekset er delt op med forstue og godt disponibelt rum.

Ved indgangssiden er der yderligere stort 18 m2 anneks som pt bruges til både værksted, motionsrum mm

1. sal indeholder; stor repos med skabe og skønt elektrisk ovenlysvindue. 3 meget store værelser, forældre soveværelse har tillige stort walk-in i forlængelse af værelset. Nydeligt fli­se­ba­de­væ­rel­se med brus med gulvvarme.

Området: Præstehusene ligger stort set midt i kommunen med nem adgang til offentlig transport og Albertslund Centrum. Samtidig er man forholdsvis tæt på Vestskoven og man cykler til den dejlige badesø på ca. 10 minutter. I selve bebyggelsen ligger et flot nyindrettet fælleshus der kan lejes til de store familiefester og sammenkomster. Naboskabet er godt og folk bor typisk meget længe i denne bebyggelse, da husene så at sige kan vokse med familierne. Der er nemlig mulighed for at lave flere forskellige tilbygninger til husene, hvilket ikke er normalt i ræk­ke­hus­be­byg­gel­ser. Velkommen i Røde Vej­r­møl­le­par­ken.

Fakta om Albertslund (27.677 indbyggere)

Kommuneskat
25,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.724 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.492 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.054 kr./md.
Antal folkeskoler
5
Gns. klassekvotient
23

Oplysninger

Sagsnr.
25603749
Boligareal
161 m²
Vægtet areal
170 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
330 m²
Antal etager
2
Byggeår
1970
Ombygget
1976
Energimærke
C
Liggetid
41 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Jesper Juel Nielsen

Salg & Vurdering

juel@edc.dk30 22 31 39EDC Poul Erik Bech/Strandfelt

EDC Poul Erik Bech/Strandfelt

Bytorvet 31, 2620 Albertslund

256@edc.dk43 64 20 00