Rækkehus fra EDC

Nørrebred 198

2625 Vallensbæk

4/1 rum, 107 m²
Købsaftale underskrevet

Velbeliggende kædevilla

Nu sælges en af de meget eftertragtede Unic-119 kædevillaer på Nørrebred med nem og overkommelig have. Ideel beliggenhed med vestvendt have.

Huset har bla. udskiftet vinduer i 2004 samt fået nye tagplader i 2016.

Unic husene er kendt for deres super gode indretning uden spildplads. Lige velegnet til den unge nystartede familie som til seniorerne der vil bo nemt og bekvemt uden belastende havearbejde. Carporten er placeret lige ved hoveddøren så den skiller husene ad, på den måde har man ikke vægge op til naboer og dermed er dette ikke rækkehuse men en kædevilla.

Huset rummer normalt 3 gode værelser - i dette hus er det ene værelse inddraget til køkken , og 2 værelser er slået sammen til 1 stort, men det kan nemt retableres med et par vægge og et par døre. Meget stort og rummeligt køkken da det ene værelse er inddraget til spiseplads Hyggelig stue med plads til stor sofagruppe og udgang til overdækket terrasse og den skønne lille have. Der er også plads til spisebordet i forlængelse af køkkenet. Fli­se­ba­de­væ­rel­se med brus, separat toilet og udskiftet fjern­var­me­en­hed.. Der er skabsvæg i entre

Der er rummeligt depotrum på loftet med indgang fra gavlen samt et 12 kvm. udhus. Under huset er en forholdsvis fornuftig høj krybekælder som gør det super nemt at ændre rørføringen til rummene, hvis man f.eks. ønsker at etablere et toilet i badeværelset eller flytte vasken i køkkenet.

Området: Nørrebred er beliggende i det meget attraktive Vallensbæk nord. Her ligger bl.a. den gode Pilehaveskole i nærheden, ligesom der er flere gode institutioner i behagelig nærhed. Uanset, hvor man arbejder er in­fra­struk­tu­ren og adgangen til mo­tor­vejs­net­tet nem. Man har stort supermarked meget tæt på, hvilket gør hverdagen for en travl børnefamilie praktisk. Mo­tions­lø­be­tu­ren eller gå-turen foretages på de skønne rekreative områder ved Tueholm Søen, Bjerget og Vallensbæk mose. Er man til sejlsport eller blot en vandretur ved havnemolen kommer man til Vallensbæk havn på en ca. 15 minutters cykeltur. Skal man med S-tog til København ligger stationen ca. 2 km. fra huset. Kort sagt har man i Vallensbæk nord alt, hvad en travl børnefamilie kan ønske sig af faciliteter.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Vallensbæk (17.800 indbyggere)

Kommuneskat
25,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.297 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.550 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.865 kr./md.
Antal folkeskoler
3
Gns. klassekvotient
23,2

Oplysninger

Sagsnr.
25603400
Boligareal
107 m²
Vægtet areal
113 m²
Rum/værelser
4/1
Grundareal
354 m²
Antal etager
1
Byggeår
1969
Energimærke
C
Liggetid
62 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Jesper Juel Nielsen

Salg & Vurdering

juel@edc.dk30 22 31 39EDC Poul Erik Bech/Strandfelt

EDC Poul Erik Bech/Strandfelt

Bytorvet 31, 2620 Albertslund

256@edc.dk43 64 20 00