Rækkehus fra EDC

Rønnevangshusene 62

2630 Taastrup

4/3 rum, 96 m²
Solgt

Ind­flyt­nings­klart enderækkehus

Velkommen til dette charmerende Enderækkehus i to plan, som byder på hyggelige omgivelser og praktisk indretning. Boligen er meget velholdt og med et energimærke C og fjernvarme, er der meget lave udgifter til varme.
Du bliver budt velkommen af et flot, hvidt og indbydende køkken med god bordplads hvilket gør rummet perfekt til madlavning og samvær. Den rummelige stue åbner op for muligheden for både afslapning og underholdning. I stuen finder du også et brugbart depotrum, så pladsen under trappen er udnyttet optimalt.
Fra stuen er er der direkte adgang til den dejlige flisebelagte baghave, hvor børnene kan lege og I kan nyde utallige grillaftener under den ny opsatte, overdækkede terrasse. Husets placering gør, at man ligger direkte ud til de grønne fællesområder med flere legepladser til børn i alle aldre.
Boligen byder på 1.sal, på tre soveværelser, hvoraf det ene er meget stort. Derudover walk-in closet og et skønt badeværelse med bruseniche og vaskesøjle.
Boligen har inden for de sidste 5 år fået skiftet køkken, skiftet alle vinduer på nær de 3 i stuen. Derudover er der lagt nyt gulv i hele stueplan, fået skiftet eltavle og meget mere.
Beliggenheden er optimal, med en central placering der giver dig nem adgang til alle byens faciliteter. Du vil sætte pris på den korte afstand til det populære shoppingmekka, City 2, hvor butikker og restauranter venter på at blive udforsket. Samtidigt er du også tæt på Taastrup hovedgade samt S-tog og regionaltog.
For de yngste i familien er der intet at bekymre sig om, da området er utroligt børnevenligt med talrige legepladser, der giver mulighed for timevis af sjov og leg. I kort afstand er der ligeledes vuggestue, børnehave og skole.
Dette rækkehus kombinerer stilfuld bolig med bekvemmelighed og hygge. Med sin centrale placering, lyse interiør og adgang til en skøn have, er det det perfekte hjem for en familie, der ønsker at bo tæt på alt det bedste, byen har at tilbyde.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Høje-Taastrup (57.540 indbyggere)

Kommuneskat
24,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
6,3
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.713 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.112 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.089 kr./md.
Antal folkeskoler
9
Gns. klassekvotient
22,2

Oplysninger

Sagsnr.
40101838
Boligareal
96 m²
Vægtet areal
0 m²
Rum/værelser
4/3
Antal etager
2
Byggeår
1969
Energimærke
C
Liggetid
82 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Jeannie Palmund

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

jpa@edc.dk51 32 55 6158 58 71 22EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Tune Center 8B, 4030 Tune

401@edc.dk46 13 91 00