Rækkehus fra EDC

Askeløkkevej 9

2770 Kastrup

5/3 rum, 111 m²
Købsaftale underskrevet

Attraktivt enderækkehus på 111 m2 + kælder!

Nu har vi fornøjelsen af at præsentere et af de populære rækkehuse på Askeløkkevej i Tårnby. Dette hus er et enderækkehus og dermed får man fordelen, af en større have samt indkørsel med plads til flere biler.

Huset er opført i 1958 med gule mursten og fremstår yderst velholdt – inde som ude! Huset er beliggende på en skøn grund på 396 m2, hvor man foran huset har en stor solrig terrasse i niveau med huset. Derudover en skøn baghave, som er let og overkommelig og hvor der samtidig er plads til boldspil og leg, den ”obligatoriske” trampolin og ikke mindst til sommerens havefester. I baghaven findes også endnu en stor terrasse i niveau med huset og denne halvt overdækket.

Selve huset byder på 111 m2 bolig og dertil en kælder på 54 m2. Man bydes velkommen i husets entré med plads til sko og overtøj i de indbygget skabe. Herfra føres man videre ind i det store trapperum, hvor man har adgang til både 1. sal og kælder.
Stueplan indeholder separat og flot køkken med hvide fronter, mørk bordplade og godt med både skabs- og bordplads. Her er selvfølgelig alt i hårde hvidevarer med opvaskemaskine, ovn, køle-/frys, kogeplade og emhætte. Fra køkkenet er adgang til spisestuen og flere af husene på vejen har væltet væggen mellem spisestue og køkken, således det fremstår som et stort åbent køkken-alrum. Det er smag og behag, men muligheden er her. Spisestuen er i åben forbindelse med den store dagligstue.
1. salen fremstår utrolig rummeligt og indeholder tre gode værelser – alle i fornuftig størrelse og med indbyggede skabe. Derudover flot badeværelse, som fremstår med moderne indretning og gulvvarme.
Kælderen indeholder endnu et badeværelse, et stort bryggers, et depotrum og et stort disponibelt rum, som i dag er indrettet som hjemmebiograf, men som oplagt kan bruges til teenage-afdeling, kontor eller gæsterum. I hele kælderen er klinker.

Med denne adresse bosætter man sig centralt på Amager - nærmest midt mellem Amager Fælled og Amager Strandpark. Alt, hvad I skal bruge i hverdagen, er lige ved hånden med gåafstand til skoler, ud­dan­nel­ses­in­sti­tu­tio­ner, ind­købs­mu­lig­he­der og dag­in­sti­tu­tio­ner. I er også tæt på offentlig transport i form af flere gode bus­for­bin­del­ser og tog ved Tårnby Torv. Med andre ord får I en rolig og central beliggenhed nær hverdagens fornødenheder og centrums mange tilbud.
Lyder dette interessant? Skynd dig at bestil en fremvisning på tlf. 61 22 44 24 eller tilmeld dig et af vores åbent-hus-arrangementer.
Vi glæder os til at vise dig huset.

Fakta om Tårnby (43.915 indbyggere)

Kommuneskat
24,1%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.771 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.167 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.953 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
19,9

Oplysninger

Sagsnr.
28903391
Boligareal
111 m²
Kælder
54 m²
Vægtet areal
133 m²
Rum/værelser
5/3
Grundareal
396 m²
Antal etager
3
Byggeår
1958
Energimærke
E
Liggetid
34 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Mette Marlene Ferdinandsen

Souschef, ejendomsmægler, MDE

mfe@edc.dk61 22 44 24EDC Poul Erik Bech Amagerbro

EDC Poul Erik Bech Amagerbro

Holmbladsgade 34, 2300 København S

230@edc.dk32 54 32 54