Rækkehus fra EDC

Møllevej 23C

4040 Jyllinge

4/3 rum, 133 m²
Solgt

Unikt og rummeligt rækkehus i centrum af Jyllinge

Dette charmerende rækkehus er beliggende på Møllevej 23C i Jyllinge og byder på en skøn kombination af komfort og nemhed. Rækkehuset har haft sin opførelse i 1969 gennemgået en ombygning i 1977, hvor det blev beriget med et ekstra badeværelse. Dette gør det til en unik og rummelig bolig, der skiller sig ud fra sine naboer. Ydermere er taget blevet skiftet siden.

Ved ankomst bliver du mødt af en indbydende entré, der leder dig ind i det praktiske gen­nem­gangs­køk­ken. Herfra åbner sig en rummelig vinkelstue, der rummer både spise- og stueområde. Fra stuen har du direkte adgang til en hyggelig terrasse og en velplejet nem have, hvor du kan nyde solrige dage og hyggelige aftener med familie og venner.

Rækkehuset byder på i alt 3 vel­pro­por­tio­ne­re­de værelser, hvoraf det ene fungerer perfekt som for­æl­dresove­væ­rel­se med et tilhørende badeværelse udstyret med bruseniche. Derudover findes endnu et badeværelse med badekar. Det fuldendes af et stort bryggers med egen indgang, der tilføjer ekstra funktionalitet til hjemmet Huset er i ét plan, hvilket gør det særligt attraktivt og nemt at indrette efter behov.

Dette centralt beliggende rækkehus er placeret på 301 m² og giver derfor gode uden­dørs­mu­lig­he­der og indbyder til leg, afslapning og udendørs aktiviteter. Denne bolig er perfekt til familier, der ønsker at leve i et roligt kvarter med nem adgang til skoler, ind­købs­mu­lig­he­der og naturskønne omgivelser eller til ung-seniorerne hvor børnene er flyttet hjemmefra og som dermed vil have mere fokus på nemhed og livsnyderi.

Jyllinge byder på meget. Sommeren bliver lidt dejligere, når alle de skønne aktiviteter og lange løbe- og gåture kan nydes ved Roskilde Fjord. Bådlivet omkring havnene er helt unikt og børnene kan du trygt lade opvokse i det børnepopulære Jyllinge. Med kun 30 km. til København og 15 km. til Roskilde er Jyllinge særdeles attraktivt beliggende ved Roskilde Fjord. I starten af 1900-tallet søgte mange kunstmalere til Jyllinge, tiltrukket af det særlige lys og de mange smukke motiver langs med fjorden, og byen var på det tidspunkt kendt som et "Lille Skagen". I dag er der lidt mere end 10.000 indbyggere i Jyllinge, vi har 2 store skoler, mange dag­in­sti­tu­tio­ner, 2 lystbådehavne og en gammel jol­le­fi­ske­ri­havn. Idræts­fa­ci­li­te­ter med bl.a. idrætshal, stor oplyst kunststof-fodboldbane samt svømmehal. I Jyllinge Centret findes der alle de ind­købs­mu­lig­he­der, som du har behov for i dagligdagen.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Roskilde (90.931 indbyggere)

Kommuneskat
25,2%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
7,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.698 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
4.304 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.943 kr./md.
Antal folkeskoler
17
Gns. klassekvotient
21,1

Oplysninger

Sagsnr.
40402757
Boligareal
133 m²
Vægtet areal
135 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
301 m²
Antal etager
1
Byggeår
1969
Ombygget
1977
Energimærke
D
Liggetid
174 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Jeppe Løgstrup

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

jlo@edc.dk93 97 11 0558 58 74 15EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Jyl­lin­ge­cen­tret 7, 4040 Jyllinge

404@edc.dk46 73 02 01