Rækkehus fra EDC

Agernbakken 24, Fensmark

4684 Holmegaard

4/3 rum, 106 m²
Solgt

Nyere og luksuriøst rækkehus i 1 plan med 3 værelser

Moderne og elegant étplans rækkehus med tre rummelige værelser. Bygget i slutningen af 2017, fremstår dette hjem som ind­flyt­nings­klart med en skøn og moderne atmosfære. Perfekt til alle bla. Dem der ønsker plads til det første barn, hjemmekontor eller blot et ved­li­ge­hol­del­ses­frit hjem i 1 plan med en nem og hyggelig have. Beliggende i et sikkert og roligt område, hvor kun beboerne færdes, kan I nyde fred og tryghed, mens børnene leger sikkert på gaden.
Hjemmet er designet uden spildplads, og alle kvadratmeter udnyttes optimalt. Køkkenalrummet og stuen prydes af loftets skråninger, der tillader masser af naturligt lys gennem det store panoramavindue, der strækker sig fra gulv til loft. Køkkenet er fra Invita og åbner op mod stuen, så I altid kan være en del af fællesskabet. Badeværelset med bruseniche er ligeledes af høj kvalitet fra Invita. Her er i alt 3 gode værelser. Bryggers med plads til opbevaring i de store skabe. Her er også vaskemaskine og tørretumbler installeret.
Hjemmet er udstyret med gulvvarme overalt, drevet af fjernvarme, samt fibernet og intelligent varmestyring i hvert rum. Der er også gjort en del tilvalg ift. det standardhus som oprindeligt blev udbudt til salg…hør nærmere hos EDC.
Fra alrummet og stuen er der direkte adgang til terrassen og den lille have. En elektrisk markise giver mulighed for skygge på terrassen, perfekt til de varme sommerdage, og morgensolen kan nydes på den modsatte terrasse.
En carport og et rummeligt udhus er også inkluderet i handlen.
Kun få minutters gang væk ligger en legeplads, og inden for gåafstand finder I dag­in­sti­tu­tio­ner og skole. SuperBrugsen samt Næsted Storcenter og en retailpark med diverse butikker ligger blot fem minutters kørsel væk. Cykelstier fører jer helt ind til Næstved, hvilket giver nem adgang til bylivet.

Fakta om Næstved (84.747 indbyggere)

Kommuneskat
25%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,8
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.514 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.304 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.026 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
21,3

Oplysninger

Sagsnr.
47113545
Boligareal
106 m²
Vægtet areal
110 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
229 m²
Antal etager
1
Byggeår
2017
Energimærke
A2010
Liggetid
9 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

EDC Poul Erik Bech / Brimer & Krag

Ringstedgade 28, 4700 Næstved

471@edc.dk55 78 66 00