Rækkehus fra EDC

Slagkrogen 79

5220 Odense SØ

3/2 rum, 94 m²
Solgt

Moderniseret og indbydende rækkehus i Tornbjerg

Moderniseret og indbydende rækkehus i Tornbjerg

I den populære Odense-bydel, Tornbjerg, bliver I mødt af dette velindrettede rækkehus med en hyggelig, ugeneret have. Boligen er løbende vedligeholdt, blandt andet er taget fra 2003, mens vinduer og døre er skiftet i 2016 for blot at nævne et udpluk.

Slagkrogen er et roligt, lukket boligkvarter med stisytemer, legeplads og nem adgang til de grønne omgivelser langs Lindved Å. Få minutters gang leder jer til dag­in­sti­tu­tio­ner, Bilka og letbanen, og I er ydermere tæt på Ro­sen­gårds­ko­len og idræts­fa­ci­li­te­ter. Ro­sen­gård­cen­tret og SDU er også en del af
nærmiljøet, mens motorvejen nås på ganske få minutter.

Glæd jer til at overtage et lyst og indbydende hjem med to gode værelser, et badeværelse, et bryggers, et køkken og en stue.

Køkkenet fremstår i en let og tidløs stil med hvide, enkle skabselementer, og her er endda plads til et spisebord til morgenkaffen og de hurtige måltider i hverdagen. Den tilstødende stue står flot med et gulv, der går igen på begge værelser og i gangen, og takket være de vestvendte vinduespartier er der et skønt lysindfald. For­de­lings­gan­gen giver adgang til hjemmets badeværelse og to værelser, der begge er regulære og in­dret­nings­ven­li­ge. Det ene værelse har tidligere været opdelt i to, så hvis I ønsker endnu et værelse, har I mulighed for at etablere det. Badeværelset er flot moderniseret og indrettet med en glasafskærmet bruseniche. Fra stuen træder I ud i den lukkede have, der omkranses af hæk, hvilket skærmer af. Her får I et hyggeligt udemiljø, som er let at holde og som vender perfekt i forhold til solens bane, så eftermiddags og aftensolen kan nydes på terrassen.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Odense (209.078 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.303 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.918 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.040 kr./md.
Antal folkeskoler
32
Gns. klassekvotient
22,7

Oplysninger

Sagsnr.
51106268
Boligareal
94 m²
Vægtet areal
95 m²
Rum/værelser
3/2
Grundareal
346 m²
Antal etager
1
Byggeår
1977
Energimærke
C
Liggetid
23 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Christian Dueholm Brohus

Partner, ejendomsmægler, MDE

cbr@edc.dk60 21 90 85EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Hjallesevej 116, 5230 Odense M

511@edc.dk66 12 61 26