Rækkehus fra EDC

Frederiksgade 7B

7620 Lemvig

875.000 kr.

4/3 rum, 142 m²

Sjældent udbudt: Rummeligt byhus på helt central adresse

Det er sjældent, vi kan tilbyde boliger så centralt i Lemvig, som tilfældet er her. Så hvis I gerne vil bo i hjertet af byen, er det nu, I skal slå til. Det hyggelige rækkehus fra 1980 er en nyere fortolkning af de klassiske byhuse, og med hele 142 m² fordelt over to etager får I også rigtig god plads at brede jer over. En terrasse er i øvrigt det eneste udemiljø, som følger med, så havearbejde er der heldigvis ikke noget af.

Rundt regnet 100 meter får I ned til havnekajen og starten af gågaden, så det er ikke en overdrivelse, når vi gang på gang understreger, at her er tale om en af de helt centrale adresser i Lemvig. I får adgang til huset både direkte via Frederiksvej og via bryggerset på bagsiden, som ligger ud mod par­ke­rings­plad­sen. Da boligen samtidig ligger i hjørnet af ejendommen, kan I nyde et skønt lysindfald både fra syd og vest.

Her får I derfor alle fordelene ved et rummeligt hus, uden at skulle bekymre jer om at vedligeholde den ofte medfølgende have. De mange kvadratmeter byder på en indretning med tre værelser og et badeværelse på førstesalen, mens stueplan slutter til med et gæstetoilet ved bryggerset. Derudover har I et hyggeligt og rummeligt spisekøkken, hvor trappen mellem etagerne også er placeret.

Boligens egentlige opholdsrum er selvfølgelig stuen, og I får en stor og lys af slagsen. På tværs af boligen møder I en hyggelig og charmerende stemning, og selvom I måske vil modernisere det samlede udtryk, er der ikke grund til at sætte gang i de store opgraderinger, inden I flytter ind. For eksempel er køkkenet allerede opdateret, og gæstetoilettet er ligeledes pænt.

Området omkring Lemvig er kendt for sine bakkede dale, og skønne natur omkring fjorden, der strækker sig helt ind til det hyggelige miljø på Lemvig havn.

Vesterhavet og Klosterheden ligger indenfor en afstand af 10 kilometer, og hér er der rig mulighed for skønne og smukke na­tu­ro­p­le­vel­ser året rundt.

I centrum af byen finder du adskillige dagligvare- og detailbutikker i hyggelig gågade samt havnemiljøet, der især om sommeren summer af liv.

Havneområdet har været gennem en stor forandring gennem de sidste ti år, hvor den har forvandlet sig fra en travl industrihavn til smukt havnemiljø med restauranter, lystbådehavn, skaterbane, legepladser, havnebad og senest det nyopførte klimatorium.

Byen har mange foreninger med fritidstilbud til alle aldre der både foregår i lokale bygninger samt i byens kulturcenter – Der findes endvidere motionscentre, svømmehal, 2 padle-tennis haller, aktiv ro-, og sejlklub, biograf, smuk golfbane og meget mere.

Kort sagt – En rigtig smuk havneby der med sin størrelse kærer for det nære og trygge miljø

Kontakt os på tlf. 96 63 40 00 for en fremvisning.

Fakta om Lemvig (19.110 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.706 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.932 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.236 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
18

Oplysninger

Sagsnr.
71105538
Boligareal
142 m²
Vægtet areal
136 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
108 m²
Antal etager
2
Byggeår
1980
Energimærke
B
Ejerudgifter pr. md.
1.094 kr.
Pris/m²
6.434 kr.
Pris
875.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
106 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
45.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
5.075 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
4.029 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Per Søgaard Andersen

Ejendomsmægler MDE

peand@edc.dk24 97 42 55EDC Lemvig

EDC Lemvig

Vestergade 26, 7620 Lemvig

711@edc.dk96 63 40 00