Rækkehus fra EDC

Sølykken 7

8530 Hjortshøj

2.995.000 kr.

3/2 rum, 99 m²
Åbent hus med tilmelding 29. apr. 10:00 - 17:00

Stilfuld og kva­li­tets­be­vidst rækkehus i idylliske omgivelser i Hjortshøj

Ejendommen
Dette flotte arkitekttegnet rækkehus fra 2017 er bygget i et stilrent design med tanke på at skabe den perfekte planløsning. Huset fremstår yderst indbydende og ind­flyt­nings­klar, og danner med sin ugenerede terrasse, et perfekt udgangspunkt til de flotte forårs- og sommeraftener. Terrassen vender ud mod grønne arealer, som er det perfekte spot til de rolige we­e­kend­mor­ge­ner, hvor der værnes om familietid og hygge. Her er skønne fællesområder med gode faciliteter som trampolin, legeplads og boldbaner.

Indretning
Huset har en særdeles god indretning til familien eller til parret der ønsker god plads. Huset er bygget i forskudt plan, hvilket giver en rigtig god rumfornemmelse og sammenhæng i boligen. Denne sammenhæng i huset skiller sig ud i mængden, og skal opleves! Du fornemmer hurtigt, at der her er værnet om detaljerne og der ikke er gået på kompromis med kvaliteten af materialer. I huset er gen­vin­dings­an­læg, som sikrer et godt indeklima, gulvvarme i alle rum samt troldtekt lofter, som giver en god akustik.

Du bydes velkommen inden for i entréen, hvorfra du træder videre ind i stuen, der med højt til loftet danner rammer om et særdeles godt sted at samles hele familien. Stuen ligger i åben forbindelse med husets hjerterum, nemlig køkken-alrummet. De ligger i forskudt plan, som giver en god inddeling af rummene. I køkken-alrummet er et stort ovenlysvindue som sikrer et fantastisk lysindfald. Køkkenet er fra HTH og er med flotte hvide grebsfrie låger og Quooker. Herudover er der to gode soveværelser, hvor der i det ene værelse er mulighed for at lave hems, eller mere op­be­va­rings­plads. Fra køkken-alrummet er adgang til bryggers med va­ske­fa­ci­li­te­ter, samt badeværelset som er beklædt i flotte klinker og badeværelses taget sig ud i et moderne look, hvor der er tænkt på detaljen. Ba­de­væ­rel­ses­møblet ligeledes fra HTH og i flotte grebsfrie skabe.
Til huset hører egen par­ke­rings­plads med, samt et skur med plads til opbevaring af bl.a. havemøblerne i vinterperioden.

Området
Huset er beliggende i det eftertragtede Hjortshøj, hvor der ikke er mere end et par kilometer til Djurslands motorvejen, hvorfra man hurtigt kan være inde i Aarhus. Vil man lade bilen blive hjemme, går Letbanen igennem byen og Aarhus C kan nås på blot en halv time. I området er en smuk anlagt sø, og grønne arealer. Her er vidunderlige naturrige omgivelser, hvor man kan nyde lange gåture og leg for børnene. I Hjortshøj har man både ind­købs­mu­lig­he­der, flere bør­ne­ha­ve­in­sti­tu­tio­ner samt skole, der ligger i cykelafstand fra huset. Byen har også et godt foreningsliv blandt andet i form af fodboldklub, FDF, Landsbyforum, An­dels­sam­fun­det og meget mere. Det nye multihus i byen, Viruphuset, byder både på café, musik og kultur arrangementer, fitness, brætspilscafé, idrætsak­ti­vi­te­ter til folk i alle aldre, lokalebooking mm.

Fakta om Aarhus (367.095 indbyggere)

Kommuneskat
24,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.687 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.039 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.032 kr./md.
Antal folkeskoler
45
Gns. klassekvotient
22,3

Oplysninger

Sagsnr.
85305166
Boligareal
99 m²
Vægtet areal
101 m²
Rum/værelser
3/2
Grundareal
171 m²
Antal etager
1
Byggeår
2017
Energimærke
A2015
Ejerudgifter pr. md.
2.261 kr.
Pris/m²
29.653 kr.
Pris
2.995.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
172 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
150.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
17.111 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
13.786 kr.
Læs mere om boliglån

Den gode dialog og gensidig tilfredshed

Jeg bestræber mig altid på, at det er kunden der er i fokus. Hvad enten du skal sælge eller købe lægger jeg stor vægt på den gode dialog. Som mægler lever vi af vores gode ry, så jeg er aldrig tilfreds før mine kunder er.

Simone Lykke Hein

Ejendomsmægler MDE

sil@edc.dkEDC AROS

EDC AROS

Bygaden 28, 8520 Lystrup

853@edc.dk87 43 42 41