Rækkehus fra EDC

Frederik d. II's Allé 247, Skanderborg Bakker

8660 Skanderborg

5/4 rum, 136 m²
Solgt

Elegant og velholdt rækkehus i Skanderborg Bakker

Dette stilfulde rækkehus er smukt placeret i det eftertragtede og familievenlige område af Skanderborg Bakker. Med sin moderne æstetik og velholdte fremtoning er dette hjem perfekt egnet til familier, der søger både komfort og raffinement.

Med sine 136 kvadratmeter fordelt på to veludnyttede plan, tilbyder dette hjem rigelig plads til hele familien. Ved indgangen mødes man af en indbydende entré, et rummeligt bryggers med praktiske va­ske­fa­ci­li­te­ter og op­be­va­rings­plads samt et elegant badeværelse. Yderligere møder man et moderne køkkenalrum, hvor lyse materialer og smagfuld indretning skaber en behagelig atmosfære, suppleret med en flot bred stenbordplade. Køkkenalrummet, der er i åben forbindelse med stuen, fører direkte ud til terrassen, hvor man kan nyde hyggelige stunder i solen.

På første sal finder man fire gode værelser, hvoraf det ene har adgang til en dejlig altan. Ved trappen til første sal finder man et eksklusivt ovenlysvindue, som kan åbnes for at sikre god udluftning på varme sommerdage. Et ekstra badeværelse med op­be­va­rings­plads fuldender dette niveau.

Rækkehuset byder også på praktiske faciliteter såsom en rummelig carport med plads til 1 bil og en ekstra p-plads i indkørslen. Derudover er der et skur til opbevaring af haveredskaber og cykler. Haven, omgivet af en solid og lukket hæk, tilbyder privatliv og er det perfekte sted til leg for børnene eller afslappende øjeblikke for de voksne.

Beliggenheden er enestående med kort afstand til Skanderborg bymidte og nem adgang til offentlig transport. Skanderborg St. ligger inden for gåafstand, og motorvejen er let tilgængelig, hvilket giver mulighed for at nå både Aarhus og Horsens inden for 20 minutter.

Søger du en moderne og ind­flyt­nings­klar bolig? Kontakt os allerede i dag på 86 52 35 00 for at arrangere en fremvisning og oplev denne eksklusive bolig selv.
______________________________________________________________________

Tjek Boliglån https://www.raadtilpenge.dk/Gode-raad/boliglaan/landingsside

Fakta om Skanderborg (65.205 indbyggere)

Kommuneskat
26%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.355 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.215 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.913 kr./md.
Antal folkeskoler
19
Gns. klassekvotient
20,9

Oplysninger

Sagsnr.
83609824
Boligareal
136 m²
Vægtet areal
140 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
230 m²
Antal etager
2
Byggeår
2007
Energimærke
B
Liggetid
21 dage

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Brian Svit

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

svit@edc.dk30 32 14 28EDC Skanderborg-Hørning

EDC Skanderborg-Hørning

Adelgade 85A, 8660 Skanderborg

836@edc.dk86 52 35 00