Rækkehus fra EDC

Donstedvej 91A

9330 Dronninglund

5/4 rum, 143 m²
Købsaftale underskrevet

En sjælden mulighed - bundsolid og charmerende bolig midt i den smukke danske natur

Det er nu blevet en almindelig opfattelse, at vores liv er præget af travlhed. Dog er der en tydelig tendens til at søge hen imod en langsommere og mere sansefuld tilværelse. Der findes vel ikke et bedre modtræk til den hektiske hverdag end dette solide og charmerende hjem, der ligger midt i den skønne danske natur.

Med 143 m2 bolig, 22 m2 kælder til egen brug samt yderligere 63 m2 fællesrum, kan I se frem til rigtig meget plads inden døre. I den højloftede kælder finder I nogle rigtig gode disponible rum i god stand foruden et praktisk vaskerum. Det er også her I finder jord­var­me­an­læg­get fra 2016, der har reduceret varmeregningen markant. Denne ener­giop­ti­me­ring har resulteret i et yderst flot energimærke B.

Planløsningen byder i første omgang på fire værelser, hvoraf det ene har direkte adgang til et toilet. I får desuden badeværelse, fordelingsgang og en hall lignende entré, inden opholdsrummene stjæler scenen. Disse består dels af et hyggeligt køkken, der ligger i åben forbindelse med boligens rummelige stue, der har et flot lysindfald fra øst. Herfra er der adgang til terrassen, hvor udsigten til det lokale dyreliv kan nydes. Som et ekstra es i ærmet får I en skøn udestue, hvor årstidens skiften kan følges på første parket.

Jeres egen grund har en ganske anseelig størrelse, godt nok skal I dele med naboen, men de 2.397 m2 er opdelt således, at der er god plads til at være privat. Udover at I fint kan forsyne jer med egen avl af grønt, er der også en lille hønsegård til boligen. I den praktiske ende får i en carport på 24 m2.

Søger I lidt mere frodighed end jeres egen have kan tilbyde, så har I brugsret til knap 14 hektar jord, der består af en blanding af fredskov, agerjord og andre naturområder. Her er naturen ikke kun smuk og storslået den emmer af mystik og even­tyrstem­ning. Et slaraffenland for børn og barnlige sjæle – det perfekte sted til hulebyggeri.

At flytte på Donstedvej, er ikke kun at flytte i ny bolig. Her bliver I en del af bofællesskabet Holtbjerg, der har eksisteret siden 1990. Bofællesskabet består af 11 enheder, en blanding af lejligheder, fritliggende huse og to­fa­mi­li­ers­hu­se. Holtbjerg ligger i et naturskønt område imellem Sæby og Dronninglund med kun 5 km. til Voerså. Og for familier med skolesøgende børn, er der mulighed for skolebus.

Udover de helt fantastiske udeområder, får I også brugsret til sportshal, et storkøkken med tilhørende spisestue med plads til 40 personer, værk­steds­byg­nin­ger, diverse fællesrum, vaskeri og sidst men ikke mindst Oasen det store smukke drivhus på 275 m2. Fæl­les­om­rå­der­ne passes i det daglige af flere forskellige grupper, der har hver deres arbejdsområde.

Fakta om Frederikshavn (58.376 indbyggere)

Kommuneskat
26,2%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
13,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.024 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.931 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.007 kr./md.
Antal folkeskoler
8
Gns. klassekvotient
21,7

Oplysninger

Sagsnr.
93006262
Boligareal
143 m²
Kælder
22 m²
Vægtet areal
0 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
2.397 m²
Antal etager
1
Byggeår
1982
Ombygget
1990
Energimærke
B
Liggetid
266 dage

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Lars Jensen

Indehaver & Ejendomsmægler MDE

larsj@edc.dk51 52 19 24EDC Lars Jensen

EDC Lars Jensen

Søndergade 9A, 9300 Sæby

930@edc.dk96 89 04 77