Villa fra EDC

Frederiksberg 30

5474 Veflinge

1.795.000 kr.

4/3 rum, 190 m²
Nyhed
26 visninger de seneste 24 timer
Åbent hus med tilmelding 29. apr. 10:00 - 17:00

Totalrenoveret villa med stor tilbygning i Veflinge - tæt på Odense

Velkommen til Frederiksberg 30 i Veflinge, hvor denne gen­nem­renove­re­de villa med en moderne tilbygning venter på at byde jer velkommen hjem. Grundplanen giver med sine veldisponerede 190m2 (jf. BBR) plads til børnefamilien eller parret med stort pladsbehov. Med en beliggenhed centralt i byen er både den lokale købmand, skole og pas­nings­mu­lig­he­der inden for rækkevidde, og I får her den perfekte kombination af moderne komfort og charmerende omgivelser. Boligens standard og kvalitet bidrager, sammen med en attraktiv opvarmning, til et godt boligbudget.

Det oprindelige hus er gen­nem­renove­ret og vedligeholdt med pudset og hvidmalet facade, hvide vinduespartier samt zinkinddækket kvist. Renoveringen er gennemført med både stil og funktionalitet i fokus. De lyse ydervægge på det oprindelige hus, og den mørke murstensfacade på tilbygningen fra 2014, komplementerer elegant helheden. De ensartede materialer, den gennemtænkte grundplan, og et gennemgående flot lysindfald, hører til boligens kendetegn. I hele denne rummelige bolig er der gulvvarme, og gen­vek­s­an­læg­get sikrer et behageligt indeklima året rundt, med et attraktivt varmebudget afspejlet i et flot energimærke B.

I stueplan udgør det flotte snedkerkøkken fra Hanstholm, sammen med den åbne stue, husets hjerte. Her indgår køkkenet flot i helheden, og de smukke elementer i træ giver indretningen et varmt og indbydende strejf. Køkkenet er veludstyret med højkvalitets hvidevarer inklusive vinkøler og cooker. I tilbygningen findes det store vaskerum og 3 værelser samt toilet/bad. Her er plads til både teenager afdeling med hjemmebiograf eller en hobbystation, eller hjemmekontor og mo­tions­af­de­ling. Fra køkken alrum/stue er der to udgange til haven, hvor terrassen fungerer som en hyggelig gårdhave, hvor I kan nyde solrige dage og hyggelige aftener. Den dobbelte carport hjælper, sammen med træer og buske, med at afskærme haven. De fleste vil også sætte pris på, at haven er nem at holde pæn.

Førstesalen udgør sin egen lækre afdeling. Fra det åbne repos er der adgang til et stort værelse med tilhørende walk-in-closet og et badeværelse.

Den store flisebelagte indkørsel med dobbelt carport har rigeligt plads og sikrer, at I altid har biler og cykler under tag.

Veflinge tilbyder både pas­nings­mu­lig­he­der, skole og gode idræts­fa­ci­li­te­ter, og den lokale køb­mands­for­ret­ning er også et stort plus. Med syv kilometer til Søndersø, er det let og bekvemt at udvide af ind­købs­mu­lig­he­der­ne. Den nemme adgang til motorvejen, med blot 20 minutter til Odense, giver jer stor pend­ler­ven­lig­hed i bonus.

Med en høj ved­li­ge­hol­del­ses­stan­dard og en effektiv varmeløsning er denne bolig ikke bare et smukt hjem, men bidrager også til et forudsigeligt boligbudget. Alt er gjort klar til jer, så I kan flytte ind og nyde livet fra dag ét.

Kontakt os allerede i dag for en fremvisning, og lad os vise jer, hvorfor dette skal være jeres nye hjem.

Klik her - følg EDC Søndersø på Facebook og få indblik i det nordfynske boligmarked, konkurrencer og meget mere!

Fakta om Nordfyns (29.610 indbyggere)

Kommuneskat
26%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.493 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.658 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.907 kr./md.
Antal folkeskoler
5
Gns. klassekvotient
20,1

Oplysninger

Sagsnr.
54703491
Boligareal
190 m²
Vægtet areal
190 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
719 m²
Antal etager
2
Byggeår
1937
Ombygget
2014
Energimærke
B
Ejerudgifter pr. md.
1.496 kr.
Pris/m²
9.447 kr.
Pris
1.795.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
8 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
90.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
10.331 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
8.182 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Benjamin Østergaard Raun

Indehaver, ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver med Tryghedsmærke

bra@edc.dk30 29 33 35EDC Søndersø

EDC Søndersø

Odensevej 16, 5471 Søndersø

547@edc.dk64 89 11 02