Villa fra EDC

Mads Hansensvej 17

5762 Vester Skerninge

1.995.000 kr.

8/6 rum, 268 m²

Sydfyn / Vester Skerninge - Flot, stor og rummelig villa!

BUD ØNSKES!

Sydfyn / Vester Skerninge - Flot stor og rummelig villa som tidligere har rummet det gl. kommunekontor i Egebjerg
- Flot istandsat historisk bygning m. mulighed for 2 boliger, udlejning, flere generationer eller Bed & Breakfast

Det er sjældent at vi ser så stor og rummelig en ejendom som denne i Vester Skerninge og så tilmed i en flot kvalitet og modernisering. Villaen er helt ideel til den store måske sammenbragte familie, men kan også anvendes af 2 generationer eller en familie som vil drive erhverv fra hjemadressen eller noget lignende.

Interiøret er ligeledes velvalgt og har den rette kvalitet til, at husets fremtidige ejere også, i mange år fremover, dagligt vil kunne glædes over de flotte og enkle løsninger som huset byder på. Her er bl.a. intet mindre end 3 flotte badeværelser et køkken, hvide lofter og klinker og mange andre tidløse løsninger, som oftest ses, hvor der har været en dygtig bygherre på.

I stueplan er villaen indrettet med stor klinkebelagt forstue og 2 flotte badeværelser med bruseniche, et stort pænt åbent køkken med forbindelse til en stor lys spisestue m. træparketgulv, stort kontor/ værelse, trappe til 1. sal hvor der er 2 store værelser med loft til kip. En dejlig lys stue ligeledes m. trappe til 1. sal hvor der er en anden afdeling med 3 gode værelser. Fra bryggers er der adgang til husets flotte og stor træterrasse.

Haven er nem og overkommelig og særligt den store terrasse bag ejendommen som ligger ugenert er en drøm for dem som elsker at grille og nyde udelivet på en skøn træterrasse i god kvalitet.

Vester Skerninge er en af de mest velfungerende og hyggelige landsbyer på Sydfyn. Her har man formået at bevare et varieret udbud af servicetilbud og en række dagligvare- og spe­ci­al­for­ret­nin­ger til stor glæde for byens borgere, der sætter en ære i at støtte og handle i lokalsamfundet. For "de aktive" er det værd at bemærke, at Vester Skerninge-Hallen, fitnesscentre og tennisklubben ligger indenfor gåafstand. Her er utallige muligheder for at blive en del af fællesskabet - hvad enten man er til håndbold, badminton og tennis. Natur og kultur skal man heller ikke lede længe efter - De kan jo starte med at gå hen til den idylliske hvidkalkede landsbykirke og ikke mindst den fredede kro med det flotteste stråtag, bindingsværk og smukke sprossevinduer. Det hele er inden for behagelig afstand og kan nås på enten cykel eller til fods.

Ta´ med EDC Svendborg en tur til V. Skerninge - så skal vi vise Jer en dejlig stor og rummelig bolig, som er særlig velegnet til alle Jer, som ønsker en bolig, lidt udover det sædvanlige, med masser af muligheder, og hvor alt er inden for rækkevidde.

Fakta om Svendborg (59.727 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,8
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.823 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.232 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.071 kr./md.
Antal folkeskoler
11
Gns. klassekvotient
22,7

Oplysninger

Sagsnr.
57206459
Boligareal
268 m²
Kælder
22 m²
Vægtet areal
272 m²
Rum/værelser
8/6
Grundareal
1.152 m²
Antal etager
3
Byggeår
1917
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
1.708 kr.
Pris/m²
7.335 kr.
Pris
1.995.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-13,00 %
Liggetid
760 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
100.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
12.153 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
9.425 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Simon Hegaard Christensen

Ejendomsmægler, MDE

sichr@edc.dk40 17 59 01EDC Askær & Nøhr

EDC Askær & Nøhr

Vestergade 14A, 5700 Svendborg

572@edc.dk63 22 22 22