Villa fra EDC

Formosavej 26

2300 København S

11.495.000 kr.

6/3 rum, 139 m²

Klassisk og meget charmerende mu­rer­mester­vil­la med absolut top-beliggenhed nær Skolen ved Sundet.

Nu har vi den helt store fornøjelse af at kunne præsentere denne klassiske og indbydende mu­rer­mester­vil­la på Formosavej. Med beliggenheden her får man muligheden for at bo i vel nok ét af Amagers absolut bedste villakvarterer nær Amager Strandpark og tæt på metrostation. Desuden hører området til den meget populære Skolen ved Sundet. Det tager ikke mange minutter at gå til skolen og i en radius på under én kilometer finder man både Metrostation, Amager Strandpark og Kastrup Fortet, hvor grønne omgivelser kan nydes. Derudover tæt på indkøb samt cykelafstand til Indre By, Christianshavn og lufthavnen.

Kvalitet fornægter sig ikke og man ved som oftest hvad man får selvom man i dette tilfælde står med en ”dame” der snart fylder 100 år. Mu­rer­mester­vil­la­en er stadig anno 2023 den type af bolig der efterspørges af langt de fleste købere rundt omkring i Danmark og man forstår det så udmærket. Der er noget gedigent og trygt over de røde mursten og selvsamme røde tegl der udgør rammerne omkring familiens hjem.

Og her i nr. 26 får man den samme følelse af at være hjemme når man træder ind på matriklen og vi kan jo starte udenfor. Bag huset åbner der sig nemlig et slaraffenland af en have med flere hyggelige kroge man kan ”gemme” sig i men vi er nødt til at fremhæve den skønne store træ-terrasse der ligger i niveau med husets stueplan men måske i endnu højere grad det charmerende sorte lysthus der i den grad kommer til sin ret en sen sommeraften hvor duggen er begyndt at falde. Det er dansk hygge når det bedst!

Den ældre ”dame” er født i 1926 men hun holder sig godt primært takket være nuværende ejeres bestræbelser hvor de er kommet vidt omkring dog med respekt for fremtoningen af den klassiske mu­rer­mester­vil­la. Blandt andet er der skiftet vinduer de fleste steder og det naturligvis til de sprossede af slagsen.

Huset er i øvrigt tilbygget i 1967 og her er der tilført et stort vindfang til huset som er yderst praktisk i forhold til sko, overtøj og f.eks. skoletasken som husets yngste beboere nok gerne hurtigt vil af med. Herefter finder man husets egentlige entré med trappeløb til 1. salen samt nedgang til kælderen. Et stort toiletrum er der også plads til her i stueetagen og det er ikke altid, at man er så heldig at finde dette i denne type bolig. Herefter rammer man så det som det for alvor handler om; husets hjerterum! De skønneste stuer med lige dele lys, hygge og oplagt socialt samvær for familien. Der er hyggelig TV-krog, plads til spisebordet og gæsterne, den skønneste karnap med udsigt til haven samt det store åbne men samtidig ”private” køkken der leder jer videre til terrassen udenfor. Googlede man hjemlig hygge så burde der komme billeder frem af disse rum!

På husets 1. sal finder man, som med toilettet nedenunder, igen noget der hører til sjældenhederne i denne type bolig nemlig hele tre gode værelser. Og det er vel at mærke tre værelser af en virkelig god størrelse og det ene af disse værelser har endda udgang til den store altan med en fantastisk udsigt over haven og kvarteret. Og på en god dag med østenvind så er det lige før man kan dufte Øresund.

Sidst men ikke mindst skal vi også en tur igennem den fine og yderst anvendelige kælder hvor man udover en glimrende loftshøjde får et skønt stort badeværelse med brus, stort bryggers/vaskerum samt to gode disponible rum – ét stort og ét lidt mindre – der kan bruges til mange formål hvad enten man har store børn eller små.

Vi er altid glade for at kunne præsentere et hus af denne kaliber og når det så samtidig er med denne fine beliggenhed, så kan vi næsten ikke vente!

Vel mødt på Formosavej 26.


Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.800 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.120 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,5

Oplysninger

Sagsnr.
28903297
Boligareal
139 m²
Kælder
67 m²
Vægtet areal
170 m²
Rum/værelser
6/3
Grundareal
769 m²
Antal etager
2
Byggeår
1926
Ombygget
1967
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
6.644 kr.
Pris/m²
67.618 kr.
Pris
11.495.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-4,00 %
Liggetid
184 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
575.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
65.329 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
53.077 kr.
Læs mere om boliglån

Dedikeret salg af din bolig på Amager

Som indfødt Ama´rkaner og med over 20 års erfaring med salg af boliger så er jeg din garant for et trygt og godt boligsalg på Amager. Jeg kender hver en krog af øen og sætter en ære i, at følge handlen helt til dørs med et højt service- og in­for­ma­tions­ni­veau fra start til slut.

Lars Sigaard Sørensen

Indehaver, ejendomsmægler, MDE

las@edc.dk31 15 90 7058 58 71 79EDC Poul Erik Bech Sundbyvester Plads

EDC Poul Erik Bech Sundbyvester Plads

Sundbyvester Plads 2, 2300 København S

289@edc.dk32 55 00 01