Villa fra EDC

Gårdfæstevej 18

2300 København S

5/3 rum, 105 m²
Købsaftale underskrevet

Velindrettet mu­rer­mester­vil­la på skøn grund nær Ørestad

Med en glimrende beliggenhed på en rolig villavej men samtidig centralt placeret finder man denne klassiske gulstens mu­rer­mester­vil­la fra 1952 beliggende på en skøn grund på hele 648 m2 heraf vej 79 m2. Man får nærmest følelsen af, at være på en naturgrund med flere buske, træer, terrasser og "gemmesteder" og vi tør godt garantere, at der er mange timers leg i vente med en have af denne kaliber.

Huset byder på 105 m2 bolig samt yderligere 61 m2 veldisponeret kælder og består af følgende indretning: Entré med trappeløb til 1. salen samt nedgang til kælderen. Herefter videre gennemgang til husets hyggelige køkken/alrum med skønt kig til haven ligesom der er udgang til det omkransende terrassemiljø hvoraf en del er overdækket og andet åbent. Herude vil der blive tilbragt meget tid med familie og venner i de varme sommermåneder - ingen tvivl om det! Indenfor igen finder man i stueplan yderligere en opholdsstue samt en spisestue men her er faktisk mulighed for at etablere yderligere et værelse hvis behovet er tilstede - se blot plantegningen.

1. salen indeholder repos og et sjældent syn for denne type ejendom er, at man finder tre værelser og badeværelse heroppe. Så er man en børnefamilie på 4 med mindre børn så kan I altså alle sove på samme etage med børnene i hver deres værelse.

Kælderen består af stort disponibelt rum der har uendelige an­ven­del­ses­mu­lig­he­der såsom hjemmekontor, "gamer"rum, hjemmebiograf, hobbyrum, mulighed for at have overnattende gæster eller som potentiel "hule" for teenageren som ønsker sig lidt privatliv - mulighederne er som nævnt mange. I kælderen finder man endvidere mere op­be­va­rings­plads samt endelig bryggers/vaskerum.

Med placeringen her på Gårdfæstevej bor man med let adgang til City ligesom mo­tor­s­vej­net­tet nås hurtigt hvis man har behov for det i forbindelse med sit arbejde. Nærmest rundt hjørnet finder man metroen ved Bella Centret og det endda uden at være generet af den. Via stisystemet langs Ørestad kan man hurtigt gå eller cykle mod Vestamager og Kalvebod Fælled eller mod byen. Man har efterhånden fået mange gode ind­købs­mu­lig­he­der i området og på Kongelundsvej finder man en flot stor Netto ligesom der netop er åbnet en stor Lidl samme sted. Ellers kan man jo suse en tur i Fields hvis garderoben skal fornyes.

Alt er simpelthen indenfor en kort radius fra huset - helt genialt for en børnefamilie i dag.

Ring til os hvis I skulle have fattet interesse for at se huset - vi glæder os i hvert fald til at vise det frem!


Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.800 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.120 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,5

Oplysninger

Sagsnr.
28903182
Boligareal
105 m²
Kælder
61 m²
Vægtet areal
125 m²
Rum/værelser
5/3
Grundareal
648 m²
Antal etager
2
Byggeår
1952
Energimærke
D
Liggetid
48 dage

Dedikeret salg af din bolig på Amager

Som indfødt Ama´rkaner og med over 20 års erfaring med salg af boliger så er jeg din garant for et trygt og godt boligsalg på Amager. Jeg kender hver en krog af øen og sætter en ære i, at følge handlen helt til dørs med et højt service- og in­for­ma­tions­ni­veau fra start til slut.

Lars Sigaard Sørensen

Indehaver, ejendomsmægler, MDE

las@edc.dk31 15 90 7058 58 71 79EDC Poul Erik Bech Sundbyvester Plads

EDC Poul Erik Bech Sundbyvester Plads

Sundbyvester Plads 2, 2300 København S

289@edc.dk32 55 00 01