Villa fra EDC

Nørregårdsvej 5

2610 Rødovre

4/3 rum, 124 m²
Købsaftale underskrevet

Velholdt 1-plans villa med egen golfbane i baghave

Det er en fornøjelse at kunne byde velkommen på Nørregårdsvej 5 - et charmerende gult hus, der udstråler hygge og hjemlighed.

Huset på Nørregårdsvej 5 byder på en praktisk planløsning. Når du træder indenfor, bliver du mødt af en rummelig entré med god plads til at stille skoene og hænge overtøjet. Entreen munder ud i et fint åbent kontor. Mangler man et ekstra soveværelse, er det oplagt at sætte en væg op ved det åbne kontor. Huset byder på to store soveværelser med god plads til at indrette sig efter behov. Fra entréen er der ligeledes adgang til et rummeligt badeværelse. Køkkenet, i åben forbindelse til stuen, skaber en indbydende atmosfære og muliggør nem socialisering og samvær, mens man tilbereder måltider. Fra køkkenet er der desuden adgang til et praktisk bryggers. Den lyse stue med loft til kip tilfører rummet en følelse af luftighed og rummelighed. Fra stuen er der udgang til en skøn overdækket terrasse. En overdækket terrasse giver mulighed for udendørs ophold i al slags vejr, og tilføjer en ekstra dimension til hjemmets charme. Den ugenerede og grønne have skaber et privat og fredeligt fristed. Haven byder desuden på et lækkert spabad og sin helt egen golfbane! Den lille golfbane tilbyder en sjov og underholdende aktivitet lige uden for døren, perfekt til dem, der elsker at dyrke deres passion for golf eller bare ønsker at tilbringe tid udendørs i naturen.

Beliggenheden byder på nærhed til grønne områder, indkøb og offentlig transport. Blot 270 meter fra matriklen finder I den hyggelige Schweizer­dals­par­ken. Går I den stikmodsatte vej kommer I til Damhusengen efter blot 350 meter. Skal I ind til København er det oplagt at hoppe på cyklen – på blot 18 minutter er I inde ved Frederiksberg centeret. Skal I ud i det danske land, tager det blot 3 minutter i bil at komme på motorvejen.

Det er tydeligt at ejer har passet godt på huset, og det præsenterer sig derfor som velholdt og omhyggeligt vedligeholdt. Samlet set tilbyder Nørregårdsvej 5 et fantastisk hjem med fleksibel planløsning og et helt fantastisk udemiljø.
Velkommen til!

Fakta om Rødovre (44.328 indbyggere)

Kommuneskat
25,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
7,8
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.823 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.922 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.148 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
21,4

Oplysninger

Sagsnr.
26103565
Boligareal
124 m²
Vægtet areal
134 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
611 m²
Antal etager
1
Byggeår
1935
Ombygget
2010
Energimærke
C
Liggetid
21 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Ida Schou

Ejendomsmægler, MDE

ids@edc.dk26 30 88 64EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Jyllingevej 155, 2610 Rødovre

261@edc.dk36 72 18 00