Villa fra EDC

Gamle Landevej 28

2620 Albertslund

6/6 rum, 173 m²
Solgt

Charmerende villa i grønne omgivelser

Her er en helt unik mulighed for at erhverve en ejendom, hvor man kan have et ’landligt’ liv på kanten af skoven, og samtidig bo tæt ved byen. En skøn lille oase i den nordlige del af Albertslund med første parket til skovområde med nærliggende sø, store grønne arealer og en rideskole få hundrede meter væk med mulighed for opstaldning. Huset er opført i 1932 som embedsbolig til medarbejdere i Post og Te­le­graf­væ­se­net. Dengang var der, udover telestationen, udelukkende landbrug i området. Inden sælger købte nr. 28 har ejendommen ikke været handlet på det frie marked.

Huset har alt den sjæl og charme som hører til et hus fra denne årgang, og det byder på ikke mindre end 173 m2 bolig i 2 plan, og 75 m2 meget anvendelig kælder med flere rigtigt gode disponible rum. Huset har 2 indgange da det oprindeligt var indrettet til 2 familier. Fra husets gavl mod skoven kommer man direkte ind i husets hjerte, det store lyse køkken /alrum og den tilhørende stue, overalt med fantastisk lysindfald. Herfra er der direkte adgang til en stor vestvendt terrasse i niveau med stuen, samt et stort, lyst værelse. Fra indgangen på siden af huset kan man tilgå førstesalen direkte via en trappe. Der findes et ældre badeværelse som trænger til at blive moderniseret. På første sal er 3 værelser, hvor specielt det ene har et formidabelt view over grun­de­jer­for­e­nin­gens ’park’ og direkte ind i skoven. Der er toilet med bademulighed, som vil kunne udvides til et større badeværelse, hvis dette ønskes. Derudover et tidligere tekøkken der pt. bruges til walk in closet. Kælderen har vinduer over jordniveau, og her findes bla både vaskerum, viktu­a­liekæl­der, værksted og opbevaringsrum.

Stor have med blomsterbede og træer. Her er æble, kirsebær og pære samt mange frugtbuske. Dobbelt carport samt udhus. Til grun­de­jer­for­e­nin­gen hører et meget stort fællesareal som både rummer fælles pizzaovn, mulighed for nyttehave og meget mere. Her kan ungerne tumle sig i fri leg. Der er direkte adgang fra fællesarealet til skov og den nærliggende sø. Gå ikke glip af denne mulighed for at bo helt specielt, i en meget hyggelig lille oase i grønne omgivelser.

Fakta om Albertslund (27.677 indbyggere)

Kommuneskat
25,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.724 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.492 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.054 kr./md.
Antal folkeskoler
5
Gns. klassekvotient
23

Oplysninger

Sagsnr.
25603752
Boligareal
173 m²
Kælder
75 m²
Vægtet areal
210 m²
Rum/værelser
6/6
Grundareal
756 m²
Antal etager
2
Byggeår
1932
Energimærke
C
Liggetid
17 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Jesper Juel Nielsen

Salg & Vurdering

juel@edc.dk30 22 31 39EDC Poul Erik Bech/Strandfelt

EDC Poul Erik Bech/Strandfelt

Bytorvet 31, 2620 Albertslund

256@edc.dk43 64 20 00