Villa fra EDC

Risbystræde 8

2620 Albertslund

5/4 rum, 102 m²
Købsaftale underskrevet

Idyllisk landsbyhus i Risby Landsby

I den idylliske Risby landsby, hvor man bor i pagt med naturen og helt tæt på Vestskoven sælges dette hyggelige landsbyhus der er løbende forbedret med bl.a. tegltag fra 2000, luft-til-vand anlæg fra 2021, samt køkken og vinduer i 2015.

Huset ligger på en mindre grund, som har en masse hyggelige kroge og solpladser, indrettet efter solens gang rundt på grunden. Der er også mange bærbuske og frugttræer, herunder et figentræ, der bærer rigtigt mange frugter. Haven er i en overkommelig størrelse, så man ikke behøver at bruge al sin fritid på havearbejde.

Huset ligger i øvrigt midt på grunden, så man har grønne udsyn til haven, uanset hvilket rum, man opholder sig i. Der er lys fra flere verdenshjørner i stueetagen, så der er lys uanset tidspunktet på dagen.

Indeholder: Rummelig entre med klinkegulv, hvor der plads til at hele familien kan komme hjem på en gang. Lille forstue med kontorplads. Hyggelig mindre opholdsstue med brændeovn. Meget hyggeligt køkken/alrum med terrassedør til haven. Velindrettet &Shufl/Ikea køkken med mange skuffer og god bordplads samt meget hyggelig spiseplads. Bryggers med et stort skab med skydelåger, der gemmer både det nye varmeanlæg og vaskesøjle. Der er dør til det fri, så vasketøjet nemt kan hænges til tørre. Badeværelse med gulvvarme, stor brusekabine og væghængt toilet samt hånd­klæ­de­tør­rer.
Pæn trappe til 1. sal der indeholder: 2 østvendte værelser og 1 mindre værelse mod syd. Desuden et lille kontor med 2 Velux vinduer mod vest. Her ville det være forholdsvis enkelt, at etablere et ekstra toilet, hvis det ønskes.

Udenfor ved hoveddøren er der en lem over indgangen, med adgang til lille praktisk depotloft.

Landsbyhuset for den mindre familie der vil bo i et unikt landsbymiljø, der hvor landet starter, men stadig tæt på København.
Der går bus i landsbyen og man har gode cykelstier til skolerne i Albertslund. I landsbyen har man et rigtigt godt naboskab med hyggelige aktiviteter og attraktioner som Vikin­gelands­by­en og Vikingebroen.

Risbystræde er ensrettet, så her kommer kun folk med ærinde til husene - man er helt fri for gennemkørende trafik.
Risby har mange store be­va­rings­vær­di­ge træer, som både giver stemmning og et rigt fugleliv, og dermed en smuk baggrundsmusik.

Fakta om Albertslund (27.677 indbyggere)

Kommuneskat
25,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.724 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.492 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.054 kr./md.
Antal folkeskoler
5
Gns. klassekvotient
23

Oplysninger

Sagsnr.
25603753
Boligareal
102 m²
Vægtet areal
107 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
408 m²
Antal etager
2
Byggeår
1939
Ombygget
1999
Energimærke
B
Liggetid
8 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Charlotte Høier

Afdelingsleder, Ejendomsmægler & valuar, MDE

charlotte@edc.dk40 18 48 22EDC Poul Erik Bech/Strandfelt

EDC Poul Erik Bech/Strandfelt

Bytorvet 31, 2620 Albertslund

256@edc.dk43 64 20 00