Villa fra EDC

Ørnekærs Vænge 192

2635 Ishøj

4/3 rum, 149 m²
Solgt

Spændende villa med udsigt til fredet marklandskab

Spændende, dobbeltmuret og arkitekttegnet villa der fremstår med en karakterfuld arkitektur. De flotte mursten er med til at skabe en varm, hyggelig og intim atmosfære, ligesom det er et materialevalg, der gør ved­li­ge­hol­del­sen nem. De fleste vinduespartier er designet som døre, så man fra alle rum, bortset fra de to badeværelser, har direkte udgang til haven. I kan se frem til et skønt opholdsområde med køkkenalrum og stue i åben forbindelse. I får flere værelser, som kan benyttes som de er eller justeres, hvis I foretrækker flere aflukkede rum. Master bedroom er med eget badeværelse. Der er planer om mulig tilslutning til fjern­var­me­net­tet i fremtiden.

Fra både køkkenalrummet og stuen er der døre til udestuen, som er et pragtfuldt rum med masser af lys og en fornemmelse af at sidde lige midt i de grønne omgivelser. Der er anlagt terrasse hele vejen rundt om huset, så der altid er mulighed for at finde et sted med sol eller skygge. Haven er desuden fint aflukket med blandt andet smedejernsport, så børn kan færdes frit på grunden, uden de risikerer at komme på afveje.

Beliggenheden er dejligt rollig med udsigt til et fredet markområde, hvor der går køer om sommeren. Der er et godt og udbygget stisystem i kvarteret og området, som børnene blandt andet kan bruge til at komme i skole. I har masser af fine ind­købs­mu­lig­he­der i begge retninger med blandt andet to Bilka-butikker i kort afstand. Idrætscentret ligger i cykleafstand, og der er cirka fire kilometer til strand, havn og hav.


Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Ishøj (23.663 indbyggere)

Kommuneskat
25%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
6,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.903 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.445 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.193 kr./md.
Antal folkeskoler
5
Gns. klassekvotient
20,9

Oplysninger

Sagsnr.
27302515
Boligareal
149 m²
Vægtet areal
161 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
740 m²
Antal etager
1
Byggeår
1976
Ombygget
1990
Energimærke
D
Liggetid
433 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

EDC Poul Erik Bech, Vallensbæk/Vallensbæk Strand/Brøndby Strand

Vallensbæk Strandvej 286, 2665 Vallensbæk Strand

266@edc.dk43 54 42 54