Villa fra EDC

Gigesti 3

2730 Herlev

4/3 rum, 145 m²
Købsaftale underskrevet

Velindrettet og ind­flyt­nings­klar villa i Musikkvarteret

En gennemført praktisk, velindrettet og ved­li­ge­hol­del­ses­ven­lig villa fra 1997, der fremstår klar til indflytning. I får Genvex-anlæg og en planløsning, der er optimal til en børnefamilie. I kan således tilbyde børnene egen afdeling med to værelser og badeværelse, mens de voksne kan trække sig tilbage til soveværelset, der er forsynet med et rummeligt og integreret badeværelse. Op­holds­af­de­lin­gen med stue og køkkenalrum i åben forbindelse er dejligt lys. I får indbyggede persienner i vinduerne, og de to ovenlysvinduer giver både masser af lysindfald og himmelkig. Der er Quooker i køkkenet, hvorfra der også er adgang til et praktisk bryggers.

Haven er tegnet af en havearkitekt med vægt på, at den skal være let at holde i hverdagen og med gode op­holds­mu­lig­he­der. I får derfor en stor terrasse, hvor udhænget giver masser af god overdækning, ligesom muren rundt om sikrer jer ugenerede forhold. I vil også bemærke, at der hører en god integreret carport til huset, hvor fyrrummet bagved er med op­be­va­rings­loft.

I får adresse i Herlevs hyggelige Musikkvarter, der har sin egen identitet og ligger fint placeret i forholdt til andre bydele som Frederiksberg, Nørrebro og Lyngby. Der er kun 450 meter til Herlev Station, og senere kommer Letbanen med ekstra trans­port­mu­lig­he­der. I har ligeledes kort afstand til Netto og kan hurtigt komme til shopping-centret BIG, der byder på supermarkeder, et glimrende udvalg af andre butikker og flere spisesteder, ligesom her er en biograf med flere sale.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Herlev (29.876 indbyggere)

Kommuneskat
23,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.290 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.436 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.138 kr./md.
Antal folkeskoler
4
Gns. klassekvotient
20,3

Oplysninger

Sagsnr.
27402474
Boligareal
145 m²
Vægtet areal
148 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
912 m²
Antal etager
1
Byggeår
1997
Energimærke
C
Liggetid
9 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Rasmus R. Kreilgaard

Medejer, Ejendomsmægler, MDE

rke@edc.dk25 62 65 65EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Marielundvej 41, 1. th., 2730 Herlev

274@edc.dk44 57 03 30