Villa fra EDC

Måløvhøjvej 28

2750 Ballerup

4/3 rum, 116 m²
Solgt

Historisk herlighed.

Velkommen til denne charmerende ejendom, med rødder tilbage til 1930'erne, og hvor historiens vingesus møder moderne komfort. Som ejendomsmægler er det en fornøjelse at præsentere denne ejendom, der bærer tydelige spor af sin tidløse æstetik og samtidig er blevet løbende renoveret, for at opfylde nutidens standarder.
Skal I fortsætte rejsen i denne historiske ejendom? Som var én af de 50 boliger i 1930´erne, udstykket fra Måløvgård, i det dengang ret omfattende ”Ar­bejds­løs­heds­pro­jekt” Måløvhøj? Så læs videre:
Allerede fra I træder ind ad hoveddøren, mødes I af en historisk entre med smuk trappe til 1. sal, hvor I får repos samt 2 værelser. I stueetagen yderligere ét soveværelse, bryggers – Og helt nyt både badeværelse med brus samt gæstetoilet. Sam­lings­punk­tet er køkken i åben forbindelse med stue og hvorfra I kan nyde udsigten til den vestvendte have – Og hvor I, når I åbner terrassedøren, træder ud på den hyggelige terrasse. Den vestvendte have er en sand juvel i denne ejendom, der giver mulighed for at nyde solen fra morgen til aften. Med velanlagt terrassemiljø, får I den perfekte ramme til udendørs afslapning, underholdning og hyggelige stunder med familie og venner. Skal ikke glemme at fremhæve vildmarksbadet, hvor I kan slappe af, nyde stjernehimlen, alt mens I lader jer omslutte af varmt vand og beroligende bobler.
På denne matrikel bliver I beriget med en 1000 m2 stor grund. Her har sælger fået anlagt baghaven med blomsterbede, højbede, drivhus og hønsehus. Denne unikke kombination af skønhed, funktionalitet og bæredygtighed gør haven til en sand oase for dem, der sætter pris på det gode liv udendørs.
Huset opvarmes med varmepumpe ”luft til vand” og kan med få midler få energimærket op fra C til A2010. Der er også gjort klar til den unge familie med fibernet.
Måløvhøjvej ligger tæt på det skønne, grønne Jonstrup / Jonstrupvang med na­tur­re­ser­va­ter og rekreative områder. En kort cykeltur fra Hareskoven. Modsat ligger Ballerup og Måløv med deres butikker, restauranter og S-togsstationer. Ønsker I en bolig, hvor I får det bedste fra både naturen og byen, så er dette det helt perfekte sted.
Oplev historiens vingesus med os på en personlig fremvisning, eller tilmeld jer et af vores åbne huse.

Fakta om Ballerup (51.237 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,3
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.773 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.302 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.025 kr./md.
Antal folkeskoler
5
Gns. klassekvotient
22,3

Oplysninger

Sagsnr.
29703658
Boligareal
116 m²
Kælder
6 m²
Vægtet areal
126 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
1.000 m²
Antal etager
1
Byggeår
1934
Ombygget
1960
Energimærke
C
Liggetid
11 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Susanne Wildbork Hansen

Indehaver, ejendomsmægler, MDE

swh@edc.dk51 79 07 59EDC Poul Erik Bech, Ballerup/Smørum

EDC Poul Erik Bech, Ballerup/Smørum

Centrumgaden 4, 2750 Ballerup

297@edc.dk44 97 10 98