Villa fra EDC

Vadsbjerg 7

2760 Måløv

4/3 rum, 150 m²
Solgt

Rammen for jeres næste kapitel?

At kunne få fat i en ejendom, med denne beliggenhed i Måløv – på ”den rigtige side af vejen” – er nærmest ikke eksisterende, og alligevel har I nu muligheden!
På Vadsbjerg 7 ligger disse 150 kvm. og venter på sin nye familie. Ejendommen har den helt perfekte planløsning, til den moderne familie. Hver mursten fortæller en historie, og med den unge generations hænder, kan denne nemt forvandles til moderne rammer, der opfylder enhver kræsen boligejers drøm.
Ved at ændre varmekilde til varmepunpe (luft til vand) og solceller på taget, så har I energimærke A2010.
Lad os fremhæve såvel helt nyt badeværelse (med adgang til sauna) samt gæstetoilet. Derudover 3 (4) soveværelser og så ikke mindst de 2 stuer, i delvis åben forbindelse med hinanden, hvor dagligstuen med sin brændeovn omdanner hjemmet til et hyggeligt helle. Herfra er der udgang til sydvest vendt terrassemiljø. Køkkenet ligger direkte op til den del af stuen, hvor I naturligt vil have spisestue, så er drømmen et stort, moderne køkken / alrum, så er det også muligt. Herfra føres I videre ud i udestuen, som forlænger følelsen af sommer, og hvor I har fornemmelsen af, I sidder midt i naturen, med denne panoramiske udsigt.
Fra haven er der direkte adgang til den storslåede natur omkring bl.a. Møllemosen, med stisystemer op mod Værløse. Her vil du, gennem vinduerne, kunne opleve dåvildt græsse. Fra du træder ud ad døren fra denne ejendom, vil du være omgivet af et kalejdoskop af natur. Gå en tur med din hund, tag løbeskoene på, eller find cyklen frem. Nyd de snoede stier eller lad tankerne flyve frit, mens du absorberer naturens skønhed.
Vadsbjerg er en blind, stille villavej, hvor børnene trygt kan færdes. Der er omkring 1,5 km til skole, dag­in­sti­tu­tio­ner, indkøb og S-station. København ligger blot 25 km. væk. Med sin gode offentlige trans­port­for­bin­del­se er Måløv også et attraktivt valg for pendlere, der ønsker nem adgang til både København og om­kring­lig­gen­de områder. Alt i alt er Måløv en by, der byder på en harmonisk balance mellem det urbane og det naturskønne, hvilket gør den til et ideelt sted at bo og leve.
En ejendom, der er det perfekte fundament, for jeres families næste kapitel? Kontakt os allerede i dag på tlf. 44971098 for en personlig fremvisning, eller tilmeld jer et af vores Åbne Huse.

Fakta om Ballerup (51.237 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,3
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.773 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.302 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.025 kr./md.
Antal folkeskoler
5
Gns. klassekvotient
22,3

Oplysninger

Sagsnr.
29703630
Boligareal
150 m²
Vægtet areal
158 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
875 m²
Antal etager
1
Byggeår
1974
Energimærke
D
Liggetid
11 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Susanne Wildbork Hansen

Indehaver, ejendomsmægler, MDE

swh@edc.dk51 79 07 59EDC Poul Erik Bech, Ballerup/Smørum

EDC Poul Erik Bech, Ballerup/Smørum

Centrumgaden 4, 2750 Ballerup

297@edc.dk44 97 10 98