Villa fra EDC

Arnevangen 58, Søllerød

2840 Holte

7/4 rum, 184 m²
Solgt

Villa i forskudte plan og flot arkitektonisk stil

En flot tegnet villa i tidstypisk arkitektonisk stil med ensidig taghældning, forskudte plan, flotte gamle gule mursten og ka­rak­ter­gi­ven­de lodrette søjler mellem de tilbagetrukne facadepartier. Her skal påregnes istandsættelse, men rammerne er gode og det kan gøres med det samme eller over årene, hvis man vil tage det i etaper.

Villaen indeholder: Vindfang og videre til flot hall med trappe til 1. sal og underetage. Herefter 3 stuer en suite, hvor de 2 er lagt sammen til en. Fin loftshøjde og gode lysindfald fra syd, nord og vest. I separat afdeling er der gæsteværelse/teenageværelse med eget badeværelse og egen indgang. Tilbage ved hall er der adgang til stort køkken med flot loft til kip.

I øverste niveau er der 2 værelser og for­æl­dresove­væ­rel­se samt badeværelse. Herunder er der underetage med fordelingsrum/teenagerum, stort vaskerum samt op­ma­ga­si­ne­rings­rum.

Rigtig hyggelig solrig have som er privat og ugeneret med mange ældre træer og buske. Masser af plads til gemmesteder, gyngestativer, terrasser og fodboldspil. Hyggelig lang indkørsel giver privatliv og plads til at løbe på løbehjul. Ankomstplads med plads til at vende bilen samt stor carport med tilhørende udhus.

Beliggenheden er helt i top her på en af de mest eftertragtede villaveje i det skønne skovrige og kuperede Søllerød. Søllerød er et skønt kvarter for dem som ønsker fred og ro, og hvor børnene kan trives på trygge villaveje. Her kan man nyde den smukke natur tæt på, mens man kan høre fuglenes fløjten i træerne. Søllerød er præget af historisk eksklusiv stil, med et særdeles smukt og kuperet landskab, perfekt til den glade cykel-/løbe-entusiast. Samtidig har Søllerød store skove (Kirkeskoven, Geelsskov og Ravnholm Skov) og søer samt flotte gamle bygninger, bl.a. Søllerød Kro og Kirke, palæerne i renæssance stil, gadekæret, blom­ster­hand­ler, museum mv. Her er der også mulighed for, fisketure, tennis, golf, o.m.m. Man er i gåafstand til Vangebo Skole og Søllerød Købmanden (pt. under ombygning, men nyt lille supermarked er på vej). Der er få kilometer til Øre­sund­sky­stens lystbådehavne og sandstrande. Gode bus­for­bin­del­ser lige om hjørnet og hurtig tilkørsel til mo­tor­vejs­net­tet samt kort afstand til Holte Station og gode ind­købs­mu­lig­he­der i Holte Midtpunkt og Nærumvænge Torv. Et fantastisk sted at bo og vokse op.
Ring for fremvisning på 45 80 50 43 eller book her via siden.

Fakta om Rudersdal (57.237 indbyggere)

Kommuneskat
23,4%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.510 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.640 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.940 kr./md.
Antal folkeskoler
8
Gns. klassekvotient
22,3

Oplysninger

Sagsnr.
29105232
Boligareal
184 m²
Kælder
51 m²
Vægtet areal
190 m²
Rum/værelser
7/4
Grundareal
1.237 m²
Antal etager
1
Byggeår
1959
Ombygget
1976
Energimærke
E
Liggetid
157 dage

Nyttige links

Flittig, engageret og erfaren

Jeg gør mig umage for at skabe en god og tryg oplevelse for dig, når du skal finde nyt hjem. Lokalområdet kender jeg som "min egen bukselomme" og kan fortælle om gode løberuter, restauranter, skoler, fri­tidsak­ti­vi­te­ter, etc. Ligesom jeg gerne giver en guided tour i vores skønne område! :-)

Lars Zola-Honoré

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE

lzh@edc.dk21 70 00 11EDC Lars Zola-Honoré

EDC Lars Zola-Honoré

Søllerødvej 45, 2840 Holte

291@edc.dk45 80 50 43