Villa fra EDC

Dronninggårds Alle 63

2840 Holte

29.500.000 kr.

5/5 rum, 278 m²
Åbent hus med tilmelding 5. maj 11:30 - 13:30

Smuk palævilla med stor have, pool og plads til den store familie.

Eksklusivt og eftertragtet kvarter med kort afstand til de smukke naturområder ved Furesø og Vejlesø samt gåafstand til S-tog, skole og ind­købs­mu­lig­he­der ved Holte Midtpunkt.

Nemt, trygt og ordentligt for en stor børnefamilie.

Den smukke hvidpudsede villa fremtræder imposant lidt højt oppe på en bakke ved siden af flot majestætisk rødbøg, som understreger oplevelsen af en grund med masser af plads og et område med store smukke gamle træer.

Ankomst gennem elektrisk port og videre ad egen lille allé, smuk både sommer og vinter. Stort ankomstareal med plads til parkering af op til flere biler samt flot repræsentativt overdækket indgangsparti med plads til bænk, krukker, mv.

Præsentabel og praktisk “sitting-hall” med mange gode skabe til frakker, støvler, skoletasker, etc. Endvidere adgang til gæstetoilet med nydeligt dampbad.

Herfra kan man både liste ind i køkkenet, men også lede gæster videre direkte ind i stuearealerne. Her er hyggeligt tv-stue med dobbelte døre ud til terrassen og poolområdet mod syd. Mellemstue til dansegulv, legerum, åbent kontor/skrivebord eller bare “meget plads”. Her er der indbygget skabsmøbel som bar el. barista-station i samme stil som køkkenet. Stor karnap/havestue trækker masser af lys ind i stuerne og en perfekt plads til juletræet. Videre til det store køkken/alrum med stor skøn køkken-ø/bardisk, perfekt til morgenmad med børnene, drinks med gæster, etc. Stor spisestue med skønne vinduespartier der giver er væld af lys og udsigt samt udgang til terrasse og videre ad dobbelt svungen trappe til haven.

Flot svungen trappe til 1. sal med 4 soveværelser, kæmpe badeværelse og stor vestvendt terrasse hvor bl.a. solnedgangene og udsigten til Furesøen kan nydes. Her er varmelamper og god plads til lille so­faar­ran­ge­ment eller spisebord, mv. Også her på 1. sal fornemmes at villaen ligger højt. Masser af lys, luft og udsigt omkring.

På 2. sal er der stort legerum med loft til kip og fritlagte bjælker, som også kan bruges som gæsterum eller teenagerum.

En super funktionel kælder hvor der både er gravet ud, lagt gulvvarme, etableret omfangsdræn og ekstra lysgivende lyskasser, mv.
Her er stort multirum til biograf, bordtennis, mv. Ydermere stort bryggers/vaskerum, badeværelse og vinkælder.

Skøn gammel have med god afstand til naboerne og ganske nem at holde. Superlækkert og indbydende poolområde med terrasse i hårdt træ, udendørs bruser, mv.

Stor garagebygning med plads til parkering af 3 biler (der er 3 stk. elektriske porte) og masser af op­ma­ga­si­ne­rings­plads i skabe langs bagvæggen og på 1. salen/loftsrummet. Gæsteafdeling med lille te-køkken, badeværelse mv. Pæn afskærmning til cykler, af­faldscon­tai­ne­re, etc.

Villaen fremstår sublimt og gennemtænkt med bl.a. glaseret tegltag, kob­ber­ta­gren­der, flot sokkel, sil­de­bens­par­ket­gul­ve, nydeligt malet, køkken fra Simonsen og Czechura, smukke småsprossede vinduer, Gaggenau hårde hvidevarer, ra­di­a­torskju­le­re, utroligt mange smukke indbyggede skabe, o.m.m.
Ring for fremvisning på 21700011

Fakta om Rudersdal (57.237 indbyggere)

Kommuneskat
23,4%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.510 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.640 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.940 kr./md.
Antal folkeskoler
8
Gns. klassekvotient
22,3

Oplysninger

Sagsnr.
29105337
Boligareal
278 m²
Kælder
124 m²
Vægtet areal
335 m²
Rum/værelser
5/5
Grundareal
1.971 m²
Antal etager
1
Byggeår
1905
Ombygget
1997
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
16.936 kr.
Pris/m²
88.060 kr.
Pris
29.500.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
110 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
1.475.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
178.336 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
143.405 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Flittig, engageret og erfaren

Jeg gør mig umage for at skabe en god og tryg oplevelse for dig, når du skal finde nyt hjem. Lokalområdet kender jeg som "min egen bukselomme" og kan fortælle om gode løberuter, restauranter, skoler, fri­tidsak­ti­vi­te­ter, etc. Ligesom jeg gerne giver en guided tour i vores skønne område! :-)

Lars Zola-Honoré

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE

lzh@edc.dk21 70 00 11EDC Lars Zola-Honoré

EDC Lars Zola-Honoré

Søllerødvej 45, 2840 Holte

291@edc.dk45 80 50 43