Villa fra EDC

Ørnebakken 31

2840 Holte

6/6 rum, 188 m²
Solgt

Kæmpe familievilla med køkken/alrum og stor funktionel kælder på børnevenlig beliggenhed ved Søllerød Naturpark

En dejlig rummelig villa med rigtig meget plads, i indbydende stand og ideel placering i roligt børnevenligt kvarter. Her er ligefrem 4 soveværelser, indrettet som henholdsvis en separat for­æl­dre­af­de­ling med soveværelse og tilhørende stort lækkert badeværelse samt en børne/ung­doms­af­de­ling med 3 soveværelser, eget badeværelse og et fælles stue/opholdsrum med egen indgang.
Udover den praktiske fordeling af soveværelser, er der en rummelig lys entre med gode an­ven­del­ses­mu­lig­he­der samt gæstetoilet. Husets hjerte er det store åbne køkken/alrum og opholdsstue med masser af lys fra øst, syd og vest samt udgang til haven og det dejlige terrassemiljø. I opholds/spisestuen er der etableret gulvvarme i 2019, samt der blev isat store lækre dør- og vinduespartier fra Velfac. Stort bryggers med to vaskemaskiner og fordelingsgang med skabe samt trappe til kælderen.
I kælderen er der et usædvanlig stort rum/aktivitetsrum/gildesal/biograf. Ja, mulighederne er mange! Der er gravet ud mod syd, således der er vinduer med udsigt til haven samt glasdør og udgang til haven. Herudover også stort op­ma­ga­si­ne­rings­rum og fyrrum.
Alt fremtræder velholdt, indbydende og faktisk lige til at flytte ind i :-) Nydeligt og moderne pudset facade, nye vinduer og døre fra Velfac fra 2019, zink-tagrender og tag fra 2006 samt en fin til­stands­rap­port.
Solrig og ugeneret have med plads til både frugttræer, fodboldspil, trampolin, osv. Skøn overdækning over terrassen ud for opholdsstuen, som forlænger aftenerne. Stort terrassemiljø ud for spisestuen med trappe ned til indgangen i kælderens aktivitetsrum. Ankomstparti med plads til parkering af 2 biler samt overdækket indgangsparti.
Et skønt aflukket og børnevenlig kvarter med hyggelige lukkede villaveje og stort fællesområde med legeplads og plads til fodbold, mv. Ca. 1,5 km. til Trørødskolen og kort afstand til fodboldklub, svømmehal, tennisbaner, rideskoler, mv. samt Søllerød Golfklub lige om hjørnet med en af Danmarks største ju­ni­o­raf­de­lin­ger, hyggeligt klubliv og god restaurant. Rema1000 er lige om hjørnet og nem take-away ved OG Burger. Mange ind­købs­mu­lig­he­der ved Holte Midtpunkt eller Nærumvænge Torv samt mo­tor­vejs­bus­sen med ca. en halv time til Nørreport Station.
Midt i Søllerød Naturpark og det skønne grønne landskab med bakker, skove og søer. Nyd dagligt den smukke kuperede Attemosevej mellem marker og søer, gå tur i Kirkeskoven, på cykel i Rude Skov, til hest på Høje Sandbjerg, med fiskestang i fiskesøen eller udforsk de mange afvekslende løberuter. På cykel nås nemt Øresundskysten ved Vedbæk Havn med havnemiljø, sommerstemning og flot ny badestrand.
Ring eller mail til os for en fremvisning/oplevelse denne funktionelle bolig, og lad os indlevende fortælle om dette herlige kvarter

Fakta om Rudersdal (57.237 indbyggere)

Kommuneskat
23,4%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.510 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.640 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.940 kr./md.
Antal folkeskoler
8
Gns. klassekvotient
22,3

Oplysninger

Sagsnr.
29105390
Boligareal
188 m²
Kælder
121 m²
Vægtet areal
250 m²
Rum/værelser
6/6
Grundareal
1.055 m²
Antal etager
1
Byggeår
1974
Energimærke
D
Liggetid
179 dage

Flittig, engageret og erfaren

Jeg gør mig umage for at skabe en god og tryg oplevelse for dig, når du skal finde nyt hjem. Lokalområdet kender jeg som "min egen bukselomme" og kan fortælle om gode løberuter, restauranter, skoler, fri­tidsak­ti­vi­te­ter, etc. Ligesom jeg gerne giver en guided tour i vores skønne område! :-)

Lars Zola-Honoré

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE

lzh@edc.dk21 70 00 11EDC Lars Zola-Honoré

EDC Lars Zola-Honoré

Søllerødvej 45, 2840 Holte

291@edc.dk45 80 50 43