Villa fra EDC

Tyrsbakke 6, Søllerød

2840 Holte

7/7 rum, 224 m²
Købsaftale underskrevet

Spændende og ind­flyt­nings­klar familievilla i Søllerød

Drømmer du om at bo i skønne naturrige omgivelser på en lukket vej i en superlækker, lys, indbydende og spændende villa med masser af plads og perfekt planløsning, så har du nu chancen for at få dette ønske opfyldt.

Villaen byder på stort centralt køkken/alrum som husets samlingspunkt. Imponerende loftshøjde med loft til kip, store ovenlyspartier, lækre Dinesen plankegulve, store vindues- og dørpartier giver skøn forbindelse til haven og terrassen samt masser af lys i det gennemlyste rum.

Ejendommen blev gennemgribende renoveret i 2009 med Dinesen plankegulve, gulvvarme, stilfuldt zinktag, vinduer og døre fra Velfac, køkken fra Boffi, lækre badeværelser, mv. Nuværende ejer har bl.a. tilført mange ekstra hyggelige elementer i haven og terrassen (herunder udendørs jacuzzi) samt istandsat underetagen med 2 store indbydende gæsterum, mv.

Villaen indeholder: God stor entré og videre til det store køkken/alrum hvorfra der er åben forbindelse til flot lys opholdsstue med pejs. Op til alrummet er tillige ideelt placeret kontor adskilt af dobbelte glasdøre. Væ­rel­ses­af­de­ling med 2 kæmpe børneværelser samt badeværelse. I den anden ende af stueplan findes for­æl­dre­af­de­ling med adgang til stort lækkert eget badeværelse.

Fra alrummet er der lys og venlig adgang til underetagen ad flot trappe, således de 2 plan bindes godt sammen. Her er der 2 store rum til fx te­e­na­ge­af­de­ling. Rummene er dejlig lyse med højt til loftet, gulvvarme og store glas­dør­s­par­ti­er med direkte udgang til haven i samme niveau pga. den skrånende grund. Endvidere stort bryggers, fyrrum og 2 op­ma­ga­si­ne­rings­rum.

Skønt og ugeneret syd-/vestvendt terrassemiljø samt hyggelig østvendt morgenterrasse. Flot ankomstparti med dobbelt carport lige ved hoveddøren. Spændende kuperet grund giver spil i haven, fornemmelse af udsigt på egen grund samt perfekt for underetagen som har terrasse lige udenfor dørene. I den nederste del af haven er er plads til en fodboldkamp, trampolin, gyngestativ, etc.

Indbydende villa med store skønne lyse rum og fint kig mod trætoppene i Det Danske Schweiz. Luftig og solrig beliggenhed her på hyggelig lille lukket villavej med gode naboer. Centralt placeret i Søllerød med få hundrede meter til skolen, børnehaven, købmanden samt alle de gode gåture i de smukke kuperede skove.

Der er fine muligheder for offentlig transport via de gode bus­for­bin­del­ser og kort afstand til Holte Station. Få minutter i bil til motorvejen, så nemt at komme hurtigt til København, etc. Mange attraktive ind­købs­mu­lig­he­der både ved Nærumvænge Torv, Holte Midtpunkt, mv.

Ring for fremvisning på 45805043 eller book her via siden.

Fakta om Rudersdal (57.237 indbyggere)

Kommuneskat
23,4%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.510 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.640 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.940 kr./md.
Antal folkeskoler
8
Gns. klassekvotient
22,3

Oplysninger

Sagsnr.
29105328
Boligareal
224 m²
Kælder
84 m²
Vægtet areal
261 m²
Rum/værelser
7/7
Grundareal
1.200 m²
Antal etager
1
Byggeår
1967
Ombygget
2009
Energimærke
C
Liggetid
96 dage

Nyttige links

Flittig, engageret og erfaren

Jeg gør mig umage for at skabe en god og tryg oplevelse for dig, når du skal finde nyt hjem. Lokalområdet kender jeg som "min egen bukselomme" og kan fortælle om gode løberuter, restauranter, skoler, fri­tidsak­ti­vi­te­ter, etc. Ligesom jeg gerne giver en guided tour i vores skønne område! :-)

Lars Zola-Honoré

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE

lzh@edc.dk21 70 00 11EDC Lars Zola-Honoré

EDC Lars Zola-Honoré

Søllerødvej 45, 2840 Holte

291@edc.dk45 80 50 43