Villa fra EDC

Maj Alle 45

2860 Søborg

4/2 rum, 111 m²
Solgt

Ind­flyt­nin­s­klar villa i populært villakvarter

EDC Poul Erik Bech/Jan Krogh har nu fornøjelse af at kunne udbyde denne fine villa på Maj Alle 45, der er beliggende i det rolige og børnevenlige Mørkhøj. Villaen er helt utrolig pæn og velholdt og fremstår i en rigtig god stand. Den indeholder bl.a. en rigtig god og anvendelig kælder.

Boligen fordeler sig således: Vindfang. Entré med nedgang til kælderen. Flot spisekøkken opført i grålige elementer, og med rigtig god skabs- og bordplads samt spiseplads til fire. Lys og indbydende opholdsstue i åben forbindelse med stor spisestue. Fra spisestuen er der direkte udgang til en hyggelig havestue, hvor der er rigelig plads til so­faar­ran­ge­men­tet og spisebordet. Spisestuen kan evt. opdeles således, at der bliver et værelse mere. Stueetagen indeholder desuden 2 gode soveværelser. Flotte parketgulve. Pænt fli­se­ba­de­væ­rel­se med brus. Kælderen har egen indgang og byder på et stort vaskerum med liggekar samt plads til både vaskemaskine, tørretumbler, diverse vaskeremedier og god bordplads. Desuden har man 4 gode disponible rum - kun fantasien sætter grænser for udnyttelsen af de ekstra kvadratmeter.

Til ejendommen har man en dejlig have, som er nem at holde. Baghaven er helt ugeneret af naboerne - her er plads til at nyde solen eller andre uden­dør­sak­ti­vi­te­ter på græsset. Stor flisebelagt terrasse. Desuden har man til ejendommen et godt redskabsskur samt en carport.

Boligen er attraktivt beliggende på stille vej i Mørkhøjs hyggelige Ka­len­der­kvar­ter. Kvarteret er meget børnevenligt med kort afstand til skole, bør­ne­in­sti­tu­tio­ner, bibliotek og idræts­fa­ci­li­te­ter. I den gamle TV-by, tæt ved boligen, er der gode muligheder for at foretage dag­lig­va­re­ind­køb i Rema 1000 eller indkøbene kan foretages i den nye Coop 365 butik, som ligger 5 min. gang fra villaen. Skal der foretages større indkøb eller søger man mere specielle varer, ligger både Brønshøj Torv, Søborg Hovedgade samt Herlev Bymidte med ind­købs­cen­te­ret Big indenfor kort rækkevidde, der alle byder på indkøb for enhver smag. Utterslev Moses store grønne oase er ligeledes indenfor gå- og løbeafstand. Fra kvarteret kører der flere buslinjer, hvilket sikrer nem og hurtig adgang til bl.a. S-tog og Metro.

Fakta om Gladsaxe (70.600 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,9
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.904 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.402 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.402 kr./md.
Antal folkeskoler
11
Gns. klassekvotient
23,1

Oplysninger

Sagsnr.
28603877
Boligareal
111 m²
Kælder
96 m²
Vægtet areal
160 m²
Rum/værelser
4/2
Grundareal
614 m²
Antal etager
1
Byggeår
1949
Ombygget
1989
Energimærke
E
Liggetid
78 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Kristian Johannessen Dinitzen

Ejendomsmægler, MDE

krd@edc.dk24 79 96 6158 58 75 80EDC Poul Erik Bech/Jan Krogh

EDC Poul Erik Bech/Jan Krogh

Søborg Hovedgade 136, 2860 Søborg

286@edc.dk39 56 44 44