Villa fra EDC

Ved Højgård 12

2880 Bagsværd

7/5 rum, 220 m²
Solgt

Rummelig og charmerende villa på 335 etagemeter.

Mulighed for to familier.

Tæt på Hareskoven og Bagsværd Sø.

Meget anvendelig og høj kælder.

Velkommen til Ved Højgård 12 – et storslået hjem med en charmerende villa, der strækker sig over imponerende 220 kvadratmeter boligareal, samt en rummelig og tør kælder på 115 kvadratmeter. Denne fantastiske ejendom er alsidig og kan endda fungere som et tofamilieshus, hvilket tilføjer en ekstra dimension.
Fra det øjeblik du træder indenfor, oser villaen af charme. Stueplanets indbydende atmosfære møder dig med en rummelig entré, der fører ind i et funktionelt køkken-alrum og en hyggelig stue. Stuen åbner sig ud til en skøn udestue og en solrig terrasse med adgang til en dejlig have.
På denne etage finder du desuden to gode værelser, et stort walk-in-closet, et badeværelse og et disponibelt rum, som kan tilpasses efter dine ønsker og behov.
1. salen kan indrettes på flere måder og er i øjeblikket arrangeret med eget køkken, et badeværelse, to stuer og to værelser. Begge værelser har adgang til en pragtfuld terrasse med panoramaudsigt over det om­kring­lig­gen­de område.
Denne terrasse udvider boligens rum og skaber den perfekte ramme til hyggelige udendørs sammenkomster, solrige morgener og afslappede aftener, hvor den fantastiske udsigt nydes til fulde.
Fra et af værelserne er der også adgang til loftrummet, som kan anvendes til opbevaring eller andre formål.
Hvis du stadig mangler ekstra plads, har den lyse og tørre kælder masser at byde på. Her er der et toilet, et vaskerum samt gode muligheder for at etablere en teenage-afdeling, plads til overnattende gæster og masser af op­be­va­rings­mu­lig­he­der.
Udenfor venter en nem og overskuelig have, der indbyder til afslapning og hyggelige stunder under åben himmel.
Ejendommens beliggenhed er ideel for naturelskere med nærhed til skovområder og søer, der indbyder til skønne gåture og løbeture i naturskønne omgivelser
Derudover har ejendommen bekvem nærhed til S-togsstationen, hvilket gør det nemt at komme rundt i området og til resten af København. Den korte afstand til offentlig transport gør dagligdagen mere praktisk.
Denne beliggenhed er perfekt for dem, der ønsker det bedste fra begge verdener: den rolige, grønne atmosfære nær skove og søer samt den bekvemme nærhed til byens puls og alt, hvad Bagsværd har at byde på af aktiviteter og faciliteter.
Ved Højgård 12 er det ideelle hjem for enhver, der sætter pris på en velaf­ba­lan­ce­ret livsstil i smukke og praktiske omgivelser. Vi ser frem til at vise dig boligen.

Fakta om Gladsaxe (70.600 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,9
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.904 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.402 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.402 kr./md.
Antal folkeskoler
11
Gns. klassekvotient
23,1

Oplysninger

Sagsnr.
28801264
Boligareal
220 m²
Kælder
115 m²
Vægtet areal
266 m²
Rum/værelser
7/5
Grundareal
1.135 m²
Antal etager
1
Byggeår
1941
Energimærke
D
Liggetid
124 dage

Mikkel Thøfner

Indehaver, ejendomsmægler MDE

mitho@edc.dk27 62 02 04EDC Michael Tang

EDC Michael Tang

Bagsværd Hovedgade 172, 2880 Bagsværd

288@edc.dk44 49 44 44