Villa fra EDC

Krogholmgårdsvej 77A

2950 Vedbæk

7/5 rum, 217 m²
Købsaftale underskrevet

Stor familievilla fra 2009 i lækkert design med pool på fredfyldt ugeneret placering

Spændende og spektakulært design med ensidig taghældning og super planløsning på fredfyldt lille stikvej til Krog­holm­gårds­vej.

Villaen fra 2009 fremstår stadig som ny samt indbydende og ind­flyt­nings­klar. Med moderne og praktisk planløsning (5 soveværelser, for­æl­dre­af­de­ling, 2 badeværelser, etc.), Genvex ven­ti­la­tions­an­læg, gulvvarme overalt, energiruder samt denne geniale ensidige taghældning. Designmæssigt giver det er stramt arkitektonisk ydre, men alligevel med lidt finesse og indvendig giver det energi i rummene med de skrå lofter samt kæmpe lys- og udsigts-givende vindues- og dørpartier mod syd og vest.
En virkelig tjekket og indbydende villa!

Villaen er spændende og praktisk designet med stort køkken/alrum som det centrale hjerte i boligen. Imponerende loftshøjde, store vindues- og dørpartier samt udgang til den lækre udestue. Her fra midten er der adgang til både opholdsstue, børneafdeling, kontor og for­æl­dre­af­de­ling.

Ankomst i praktisk bryggers (vaskemaskine og tørretumbler kan evt. flyttes ud til for­æl­dre­ba­de­væ­rel­set, så en mere traditionel entre opnås) og videre til fordelingsgang med adgang til de 3 store børneværelser samt til badeværelse. Videre gennem køkken/alrummet og et par trin ned til den flotte store opholdsstue. Igen med den imponerende loftshøjde, de store dør- og vinduespartier samt stor indbygget reolvæg. Ydermere stort kontor og for­æl­dre­af­de­ling med eget badeværelse og walk-in closet.

Integreret mellem køkken/alrum og træterrassen er der superlækker udestue med store glas­dør­s­par­ti­er, som kan skubbes helt til side. En fed tagløsning, hvor der kan åbnes så stjernehimlen kan nydes eller varmen komme ud, samtidig med der er tørt og havemøbler med hynder kan stå ude året rundt.

Udenoms­a­re­a­ler­ne er tillige meget flot anlagt og med stilfuld karakter. Bredt ankomstparti med flot dobbelt carport og indbygget udhus. Stor og ugenert have bag ved villa med sol dagen lang. Fin plads til både lidt fodboldspil, nedgravet trampolin, gyngestativ, etc. men særlig opmærksomhed er der naturligvis omkring det superflot anlagte poolmiljø. Både fra voksne som drømmer om festlige poolparties på den store træterrasse eller bare sommerstemning året rundt med det lyseblå vand samt især fra børn hvor poolen virker som ”magnet” for alle le­ge­kam­me­ra­ter­ne.

På fredfyldt placering med gåafstand til skole, fodboldbaner, skove, søer samt kort på cykel til Øresundkysten, Vedbæk Station samt indkøb i Vedbæk, på Trørød Torv eller Rema1000. Dejligt naboskab i Trørød hvor alle de lokale børnevenner går på Trørød Skole og en aktiv grun­de­jer­for­e­ning med fastelavn på torvet, mv. Vedbæk er den hyggeligste lille havneby med lystbådehavn, bager, cafeer, fiskekutter med friskfangede fisk, 2 dejlige badestrande samt det hyggelige afvekslende miljø. Her er friskt og med det brusende hav på en kold novemberdag, mens der hele sommeren er mange i badekåbe, klipklappere og med en isvaffel i hånden. Og stadig kan Kongens Nytorv nås på 25 min i bil.

Ring for fremvisning på 45 80 50 43 eller book her via siden.

Fakta om Rudersdal (57.237 indbyggere)

Kommuneskat
23,4%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.510 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.640 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.940 kr./md.
Antal folkeskoler
8
Gns. klassekvotient
22,3

Oplysninger

Sagsnr.
29105413
Boligareal
217 m²
Vægtet areal
226 m²
Rum/værelser
7/5
Grundareal
1.387 m²
Antal etager
1
Byggeår
2009
Ombygget
2019
Energimærke
B
Liggetid
207 dage

Flittig, engageret og erfaren

Jeg gør mig umage for at skabe en god og tryg oplevelse for dig, når du skal finde nyt hjem. Lokalområdet kender jeg som "min egen bukselomme" og kan fortælle om gode løberuter, restauranter, skoler, fri­tidsak­ti­vi­te­ter, etc. Ligesom jeg gerne giver en guided tour i vores skønne område! :-)

Lars Zola-Honoré

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE

lzh@edc.dk21 70 00 11EDC Lars Zola-Honoré

EDC Lars Zola-Honoré

Søllerødvej 45, 2840 Holte

291@edc.dk45 80 50 43