Villa fra EDC

Hjortevej 5

2970 Hørsholm

5/3 rum, 162 m²
Solgt

Unik arkitekttegnet villa med maksimalt privatliv

Som ejer af denne Formbo villa fra 1969, får I jeres egen lille borg. Ud mod den stille og lukkede vej er der en lang hvid mur med 2 døre og 3 små vinduer. Når døren åbnes, kommer I ind i et aflangt hus, der er delt på midten. På vejsiden er der gennemgående klinkegulv med varme. Her finder I entré, skabsgang, køkken- alrum, bryggers, pejsestue, samt to badeværelser. På havesiden er der gennemgående egeparketgulv. Her er der 3 værelser og en stor opholdsstue. Rummene ud mod haven har vinduer fra gulv til loft, herfra kan I nyde den helt ugenerte sydvendte have, hvor I kan nyde en frokost ved skiferbordet, som er omkranset af espalierede æbletræer. Haven byder desuden træer og buske med blomster og frugter, bl.a. rododendron, kirsebær, solbær, ribs etc. etc. Hertil kommer et rabarberbed, en lille køkkenhave og græsplæne.
Det særlige ved huset er dog de to gårdhaver. De er begge omkransede af den hvide mur for enderne af huset. Det føles som om huset forsætter ud i haverne, da gavlene kun består af glasdøre og vinduer til kip. Gårdhaven ud for køkken- alrummet er indrettet som en gammel klosterhave med krydderurter. Her mod øst kan I forår og sommer nyde solen og duften, mens I indtager morgenmaden eller for­mid­dagskaf­fen.
Gårdhaven mod vest kan I leve i hele sommerhalvåret og mere til. Det er som at være ved middelhavet – næsten. Den overdækkede terrasse med glastag og varmelamper og pejs sørger for varmen. Den gamle vinstok, der gror under glastaget, og figentræet op ad den hvide mur giver stemningen, sammen med den lette plasken fra bassinet med de farvestrålende koikarper. Har kan I tilberede maden i weberen, i pejsen eller på kogeplader i udekøkkenet, og de kolde varer står klar i køleskabet.
Arkitekten har givet villaen mange spændende muligheder. Heriblandt mulighed for nem etablering af flere eller færre værelser. Det er let at nedlægge flytte eller opføre skillevægge og døre, så man kan få næsten lige så mange, eller få værelser, som man kan ønske sig.
Vinduerne er løbende udskiftet, senest med 3 lags energiruder mod syd. Det åbne køkken/alrum har Designa-køkken fra 2018. I får 2 velholdte badeværelser og et yderst funktionelt bryggers.
I kommer til at bo i gåafstand fra det spændende område ved Klædefabrikken, med let adgang til stierne ved Usserød å. Der er også kort vej til Hørsholms idræts­fa­ci­li­tet, indkøb og skoler, samt Kokkedal station og Hørsholms glimrende golfbaner.

Fakta om Hørsholm (24.811 indbyggere)

Kommuneskat
23,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.925 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.585 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.935 kr./md.
Antal folkeskoler
4
Gns. klassekvotient
21,4

Oplysninger

Sagsnr.
30102613
Boligareal
162 m²
Vægtet areal
166 m²
Rum/værelser
5/3
Grundareal
801 m²
Antal etager
1
Byggeår
1969
Energimærke
D
Liggetid
558 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Christian Fabricius

Afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

chf@edc.dk26 30 88 6558 58 77 42EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Usserød Kongevej 14, 2970 Hørsholm

301@edc.dk58 58 82 20