Villa fra EDC

Fredens Alle 9

3390 Hundested

8/6 rum, 199 m²
Købsaftale underskrevet

Eksklusiv villa med havudsigt, centralt beliggende og plads til hele familien

Velkommen til Fredens Alle 9 i Hundested! Her får du en kva­li­tet­se­jen­dom, som vil kunne indfri de fleste familiers ønsker til plads og komfort.
Her er tale om en villa i halvandet plan på 284 m2 fordelt på 199 m2 boligareal, samt 47 m2 kælder og yderligere 38 m2 udnyttet loftrum. Med 6 værelser er der god plads til dine og mine børn, gæster, hjemmekontor, hobbyrum mv. Rumfordelingen giver desuden mulighed for separat forældre- og børneafdeling med hvert sit badeværelse.
Husets hjerte, det store køkken-alrum i grundplan, har udgang til to terrasser og en velanlagt have med masser af hyggelige kroge og privatliv. På førstesalen finder man stuen med udgang til ikke mindre end to tagterrasser, hvor den skønne udsigt over byens tage, Kattegat og indsejlingen til Isefjorden kan nydes over et køligt glas rosé på sommerdage.
Her får du det hele - et smukt hjem og den perfekte beliggenhed.

Byens handelsgade er ikke mere end et par hundrede meter fra matriklen, hvor indkøbene kan klares i en af de 4 dag­lig­va­re­bu­tik­ker.
På vejen hjem kan det anbefales at svinge en tur forbi Hundested Havn. Her kan man i ro og mag nyde en øl og en lun fi­ske­fri­ka­del­le imens lystbåde sejler forbi.
Er du mere til re­stau­rant­be­søg og kunst­ud­stil­lin­ger­ne er du heller ikke gået forgæves, for det er også at finde på havnen som de seneste par år har lokket mange turister til i de varme sommermåneder.
Omgivelserne er skønne: huset ligger som nævnt i gåafstand fra Havnen, hvor man kan gå på indkøb hos kunst­hånd­vær­ke­re og dejlige gallerier, f.eks. Liisberg, Barfods Have, Helle K., Backhaus Brown Glaspusteri eller Bendix Copenhagen.
Når sulten melder sig, vil et besøg på KNUD Bistro, Kamelens Kys, Proviant, Molen eller Lynæs Madbar ikke skuffe selv den mest kræsne kender af god fisk og skaldyr - eller der er mulighed for at købe dejlig frisk fisk, som man selv kan smide på grillen.
Halsnæs er kendt for sin skønne natur og heller ikke her skuffer Hundested naturelskere. Det kan anbefales at trave fra Hundested Havn til Kikhavn med Kattegat på den ene side og fastlandet på den anden.
På turen til Kikhavn passeres Polarforsker Knud Rasmussens Hus, Spodsbjerg Fyr og Fyrgården, som efter at være blevet nedlagt som fyrmesterbolig i dag er lavet om til kunstmuseum, hvor kendte og mindre kendte kunstnere kan udstille deres kunstværker.
Naturglæde finder man også i Ullerup Skov, det gamle fiskerleje i Kikhavn, Lynæs (som er et rent mekka for dem der holder af vandsport, blandt andet Kite Surfing), Asserbo Slotsruin, Skansen med de gamle kanoner, Auderød, Arresø (Danmark største sø) samt Vinderød - alle skønne steder at gå tur & opleve naturen på tætteste hold.
Villaen har en central placering, og den er direkte tilknyttet offentlig transport, herunder tog­for­bin­del­sen mellem Hundested og Hillerød.

Selvom dette er en byejendom, er der stadig mulighed for na­tu­ro­p­le­vel­ser lige i nærheden.

"Mellemrummet" har udviklet sig til et populært samlingssted for byens beboere, hvor du kan tage en afslappende gåtur omkring søen eller udforske det anlagte område.

For de, der elsker at gå ture i naturen, er der en enestående oplevelse i at vandre fra Skansen til Kikhavn.

Her kan du beundre de storslåede skranter og nyde udsigten over Kattegat mod Hesseløen. På den anden side finder du Polarforsker Knud Rasmussens Hus og et stort fredet område med dyreliv og frodig græsning.

Vi glæder os til at vise dig denne ejendom og ikke mindst den betagende udsigt, den har at byde på.

Kontakt os for at arrangere en fremvisning og oplev selv alt, hvad denne villa har at tilbyde.

Fakta om Halsnæs (31.515 indbyggere)

Kommuneskat
25,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
10,9
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.657 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.645 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.964 kr./md.
Antal folkeskoler
6
Gns. klassekvotient
20

Oplysninger

Sagsnr.
33803911
Boligareal
199 m²
Kælder
47 m²
Vægtet areal
216 m²
Rum/værelser
8/6
Grundareal
800 m²
Antal etager
3
Byggeår
1998
Energimærke
B
Liggetid
206 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Søren Tvergaard

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler og valuar, MDE

stv@edc.dk30 70 87 8058 58 71 28EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Nørregade 28, 3390 Hundested

338@edc.dk47 98 28 18