Villa fra EDC

Orkidevænget 6

3390 Hundested

4/3 rum, 100 m²
Solgt

Ind­flyt­nings­klar et plans villa i Lynæs

Vi har fået æren af at sælge denne velbeliggende ejendom på Orkidevænget 6 i Hundested, som står knivskarpt og venter på sine nye beboere. Med sine 100 velindrettede bolig kvadratmeter, 3 værelser og overskuelige grund kan ejendommen rumme alt fra den nye børnefamilie, parret eller seniorerne der synes, at haven og boligen er blevet for stor.

Du træder ind i et bryggers med både va­ske­fa­ci­li­te­ter samt plads til familiens overtøj og opdager hurtigt det gode valg af farver, materialer og samspillet gennem hele huset. Det pæne, lyse køkken er i åben forbindelse til spisearealet og videre til resten af stuen, som giver rig mulighed for at underholde gæsterne eller hjælpe de yngste med dagens lektier alt imens maden kokkereres – aldrig har det været nemmere at være en del af fællesskabet selvom man er husets kok. Stuen har en pæn størrelse med plads til spiseareal og so­faar­ran­ge­ment, og der er blevet monteret en varmepumpe som er med til at holde varmeudgiften nede. Der er fra stuen udgang til ejendommens terrasse, så når gæsterne er inviteret til grill og du skal udfolde dine masterchef evner på grillen og ketchuppen mangler, så er der ikke langt til køleskabet. I den ene ende af huset finder du det store for­æl­dresove­væ­rel­se, det funktionelle badeværelse med bruseafsnit og en entré, hvor du i den anden ende finder de to gode børneværelser. Grunden er hyggelig og nem at holde med et værksted til at udfolde sine hobbyer eller slå et søm i et bræt – helt perfekt til dem som ikke ønsker et kæmpe grund at passe eller måske ikke har tiden til det.

Fra ejendommen er der udgang til et større grønt areal hvor der kan sparkes bold, leges fangeleg med områdets andre beboere eller lign. Inden for kort afstand har du vuggestue, børnehave, privat skolen ”skolen ved havet” og ind­købs­mu­lig­he­der. Beliggende på en børnevenlig vej med gode naboer, tilbyder denne ejendom nem og sikker adgang til Skolen ved Havet og Hundested Børnehus. Gåafstand til Lynæs Havn giver mulighed for at nyde synet af surfere og den skønne udsigt fra Klinten i St. Karlsminde ned gennem Roskilde Fjord mod Kulhuse.

Daglige indkøb er bekvemme med ikke mindre end 4 store dag­lig­va­re­for­ret­nin­ger og hyggelige spe­ci­al­bu­tik­ker i byen. Naturen omkring Lynæs byder på en bred vifte af oplevelser. Lynæs Havn, en aktiv lystbådehavn med gamle fiskekuttere, gode spisesteder og Lynæs Surfcenter, tilføjer ekstra charme. Det store lavvandsområde ved Lynæs Havn i smukke Isefjord er ideelt til kite- og windsurfing samt stand-up padding. Leder du/i efter en ind­flyt­nings­klar villa med en ugeneret have, og skal i bruge 3 værelser, så er Orkidevænget 6 helt klart et godt bud for jer.

Tilmeld jer åbent hus, så i med egne øjne kan se denne dejlige ejendom.

Fakta om Halsnæs (31.515 indbyggere)

Kommuneskat
25,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
10,9
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.657 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.645 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.964 kr./md.
Antal folkeskoler
6
Gns. klassekvotient
20

Oplysninger

Sagsnr.
33804766
Boligareal
100 m²
Vægtet areal
103 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
260 m²
Antal etager
1
Byggeår
1981
Energimærke
E
Liggetid
3 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Søren Tvergaard

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler og valuar, MDE

stv@edc.dk30 70 87 8058 58 71 28EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Nørregade 28, 3390 Hundested

338@edc.dk47 98 28 18