Villa fra EDC

Sitkabakken 6

3390 Hundested

5/4 rum, 149 m²
Solgt

Ekslusiv og energivenlig villa med stor integreret dobbeltgarage på 51 m2

Denne smukke og velindrettede villa, beliggende på Sitkabakken 6 i Lynæs, Hundested, er en sand perle med sin ideelle kombination af stil, komfort og ikke mindst beliggenhed med skel til et stort grønt rekreativt område.

Bygget i 2007 tilbyder denne ejendom 149 m2 boligareal, fordelt på en kombineret og praktisk entré og bryggers med 4 indbyggede garderobeskabe og direkte adgang til den lukkede garage (med 2 porte), gæ­ste­ba­de­væ­rel­se med bruseniche, et flot køkken/alrum med udgang til den store terrasse og have, en stor, rummelig og meget lys opholdsstue med udgang til overdækket terrasse, 4 reelle værelser alle med indbyggede skabe, heraf soveværelset med udgang til den overdækkede terrasse samt skabsgang og direkte adgang til badeværelse med spabadekar og bruseniche. Den 1248 m2 store grund er yderst regulær med nabo kun til én side.

Den integrerede garage, der strækker sig over 51 kvadratmeter, er udstyret med 2 elporte og gulvvarme samt et stort loft der tilgås via en loftstige, hvilket gør det til den perfekte op­be­va­rings­løs­ning og beskyttelse af dine køretøjer i enhver sæson.

En nyligt installeret luft-til-vand varmepumpe fra oktober 2022, kombineret med opdaterede termostater, sikrer, at du kan nyde en behagelig temperatur via gulvvarmen året rundt, samtidig med at du sparer på ener­giom­kost­nin­ger­ne. Villaen præsenterer sig med elegante zinktagrender, der både forbedrer æstetikken og funk­tio­na­li­te­ten af ejendommen. Beliggenheden er fantastisk, med kun få hundrede meter til REMA 1000 og Vibehus Trinbræt, der giver en nem togforbindelse mellem Hundested og Hillerød.

For naturelskere og vand- og sej­len­tu­si­a­ster er der cykelafstand på 4 minutter til Lynæs Havn, der udover lystbådehavnen byder på en uforlignelig udsigt over fjorden, surfcenter, madbar, fisk- og steakhouse, grillbar, legeplads til børnene og en skøn mole med adgang til badehus/sauna for vinterbadere (medlemskab nødvendigt til badeklubben). I den modsatte ende af byen/området ligger Hundested Havn med cykelafstand på 6 minutter og med et livligt og aktivt havnemiljø med vores lokale Halsnæs Bryghus, hvor man også kan nyde god mad til øllet, velrenommerede Restaurant Knud, flere gode caféer, sejlklub, ishus og en meget hyggelig havn til sejl- og motorbåde. Her findes også bademulighed på området ‘Trekanten’, og endelig kan man tage den lille færge, der går til Rørvig.

På bagsiden af ejendommen finder du et stort grønt område, perfekt til at lufte din hund eller lade børnene bygge huler og boltre sig i træerne.

Denne villa fremtræder inde såvel som ude i en god og ind­flyt­nings­klar stand, og dens kombination af moderne faciliteter og en attraktiv lokation gør den til en drømmebolig for enhver familie.

Tøv ikke med at kontakte os for en besigtigelse og oplev denne fantastiske ejendom selv.

Fakta om Halsnæs (31.515 indbyggere)

Kommuneskat
25,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
10,9
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.657 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.645 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.964 kr./md.
Antal folkeskoler
6
Gns. klassekvotient
20

Oplysninger

Sagsnr.
33804228
Boligareal
149 m²
Vægtet areal
169 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
1.248 m²
Antal etager
1
Byggeår
2007
Energimærke
A2010
Liggetid
227 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Søren Tvergaard

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler og valuar, MDE

stv@edc.dk30 70 87 8058 58 71 28EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Nørregade 28, 3390 Hundested

338@edc.dk47 98 28 18