Villa fra EDC

Skovhegnet 3

3390 Hundested

2.595.000 kr.

4/3 rum, 128 m²

Etplansvilla fra 2008 med energimærke B og en sublim planløsning

Beliggende i et roligt område i Lynæs, tæt på både skov, vand og byens private skole (Skolen ved Havet), finder du denne spændende ejendom, som egner sig perfekt til børnefamilien - eller måske parret, der tit har overnattende gæster.

Villaen strækker sig over 128 veludnyttede kvadratmeter og byder på en 700 m² stor og regulær grund. Du træder ind i den store, kombinerede entré/bryggers med garderobeplads til sko og overtøj samt rigelig skabsplads. Her er et skønt lysindfald og lyse fliser, som giver et roligt, afbalanceret udtryk.

Fra entréen går du videre ind i køkken/alrummet. De lyse fliser fra entréen er ført videre herind for en sammenhængende, glidende overgang mellem de to rum. Køkkenet står pænt og lyst. Fra alrummet er der døre ud til en skøn, syd-vestvendt fliseterrasse. Ved siden af køkken/alrummet ligger to værelser samt badeværelse med en lille fordelingsgang imellem. Værelserne er næsten identiske, og kan fint rumme dobbeltseng og skab. Badeværelset fremstår flot med separat bruseniche. Stuen byder på god plads til tv og so­faar­ran­ge­ment, da du på grund af køkken/alrummet ikke behøver indtænke plads til spiseområde. Fra stuen er der, ligesom i alrummet, udgang til den dejlige fliseterrasse. Husets master bedroom finder du for enden af stuen, og er med walk-in-closet og badeværelse en suite. Hele huset er opvarmet via gulvvarme (naturgas).

Haven er holdt simpel og overskuelig, med rig mulighed for at anrette bede og sætte sit eget præg. Hertil et lille skur.

Hvis du som køber skal sælge din nuværende ejendom, er der endnu et godt argument for at se nærmere på denne bolig, da den p.t. er udlejet til et ægtepar og deres store søn som passer boligen som var det deres eget.

Med hensyn til hvad lejer betaler i husleje samt hvad opsigelse de har, henvises til vores kontor, så giv et kald, send en mail eller kom forbi butikken, så tager vi en snak om hvad fordele der ligger i at have god tid til at sælge egen bolig og samtidig have en stabil lejeindtægt medens det står på.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Søren Tvergaard

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler og valuar, MDE

stv@edc.dk30 70 87 8058 58 71 28EDC Poul Erik Bech