Villa fra EDC

Skovlæet 2A

3390 Hundested

7/5 rum, 165 m²
Solgt

Kvalitetsvilla fra Eurodan med et boligareal på 165 m2 til den pladskrævende familie

Har den kommende ejer, der kunne være en sammenbragt familie, brug for 5 store gode regulære værelser eller kunne der være behov for et hjemmekontor eller gæsteafdeling, så har vi her fornøjelsen af at præsenterer en ejendom der med stor sandsynlighed vil falde i smag.
Sættes en god lokation, der blandt andet byder på et stisystem direkte til byens private skole (Skolen ved Havet), ville der være endnu et godt argument for at se nærmere på denne ejendom.
Huset ligger på en lille lukket stikvej i naturskønne omgivelser, hvor børnene kan lege uden at forældre skal være nervøse for at der sker noget med dem.
Når du ankommer til huset, mødes du af en vognport med tilhørende isoleret udhus.
Grunden er yderst regulær med flere terrasser hvor solens varmende stråler kan nydes.
Huset der har gulvvarme byder på følgende indretning: godt og praktisk bryggers med skabe, køkken/alrum, spisestue, hovedindgang med garderobeplads, gæsteværelse med skab, stort soveværelse med direkte adgang til et flot badeværelse med bruseafsnit og badekar, fra spisestue er der indgang til opholdsstue hvor der er et flot lysindfald, værelse (anvendes som kontor) tilbage i køkkenet er der lille fordelingsgang til bør­ne­af­de­lin­gen som byder på 2 gode værelser med skabe samt et badeværelse med brus.
Et par hundrede meter fra ejendommen ligger et skønt skovområde, som byder på et rigt fugleliv og dyreliv.
Det idylliske fiskerleje Lynæs, et af Danmarks ældste, og surferparadis der prydes af den smukke natur, men også et område der drives af ildsjæle som er et stort aktiv for området.
De seneste år har Lynæs fået sin egen mad- og musikfestival, her arrangeres udendørs sommerbio og en vand­sport­swe­e­kend på Lynæs Surf center hvert år. Derudover også en masse af andre spændende engagementer som fællesspisning, koncerter med videre.
Når sulten melder sig, kan Surf centres udsøgte burgermenu, sandwich og hjemmebag nydes med enten en kold drinks eller en varm kop kaffe.
Seneste skud på stammen er at gutterne (et par helt igennem ildsjæle) fra Lynæs Surfcenter s køb af den velbeliggende restaurant ”Skipperstuen”, et yderst spændende opkøb og aktiv for området, som her til sommer slå dørene op til noget nyt og spændende, Lynæs Mad bar som både byder på fællesspisning og sel­skabslo­ka­ler.
På Lynæs Havn findes en af Danmarks bedst beliggende legepladser side om side med havne grill og fiskebutik, hvor du køber frisk fisk, der næsten lige et trukket op af vandet.
Hvis du kan lide at bade året rundt, er du kommet til det rigtige sted, for byen har en velfungerende havbadeklub, som også byder på vinterbadning og sauna.
Hvis du er til sejlads, er der også mulighed for bådplads. Indenfor kort gåafstand ligger der udover den privat skole også et større børnehus, med kombineret vuggestue og børnehave.
Vil du slippe for bøvlet med først at finde en byggegrund og derefter de udfordringer der er ved at bygge hus, har vi her et godt alternativ, så kom frisk og få en fremvisning, for de

Fakta om Halsnæs (31.515 indbyggere)

Kommuneskat
25,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
10,9
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.657 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.645 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.964 kr./md.
Antal folkeskoler
6
Gns. klassekvotient
20

Oplysninger

Sagsnr.
33803077
Boligareal
165 m²
Vægtet areal
172 m²
Rum/værelser
7/5
Grundareal
788 m²
Antal etager
1
Byggeår
1999
Energimærke
D
Liggetid
308 dage

Nyttige links

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Søren Tvergaard

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler og valuar, MDE

stv@edc.dk30 70 87 8058 58 71 28EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Nørregade 28, 3390 Hundested

338@edc.dk47 98 28 18