Villa fra EDC

Torupvejen 69, Tømmerup

3390 Hundested

3.550.000 kr.

5/4 rum, 253 m²
Ny Pris
118 visninger de seneste 24 timer
Åbent hus med tilmelding 29. apr. 9:00 - 17:00

En landlig beliggenhed og en herskabelig ejendom

EDC i Hundested har her fornøjelsen af at præsentere en yderst vel­pro­por­tio­ne­ret og smuk ejendom beliggende i den lille landsby Tømmerup og med de skønneste udenoms bygninger med plads til den kommende ejers hobbies/værksted, opbevaring med videre.

Når du ankommer til ejendommen, mødes du af en delvist lukket gårdsplads med 2 garager, stort værksted samt tidligere staldbygning. Alle bygninger fremstår i god stand, og over stalden, garagen og værkstedet findes loftrum, så hvis den kommende ejer har brug for ekstra op­be­va­rings­plads eller vil udnytte loftrummet, er her god mulighed for det.

Huset byder på: Møblerbar entre med plads til at modtage gæster, herfra er der adgang til bryggers med vaskemaskine og tørretumbler samt den nye luft til vand var­me­in­stal­la­tion. Fra bryggerset er der desuden udgang til den skønne lukkede have samt terrassen. Hvis den kommende ejer har brug for plads til liberalt erhverv eller en te­e­na­ge­af­de­ling, er her en god og stor seperat afdeling med præsentabelt værelse/kontor samt trappe videre op til et stort værelse samt repo, hvor udsigten over markerne virkelig kan nydes. Det ville her være oplagt at etablere en altan, hvorfra solnedgangen over markerne kan nydes i fulde drag. Det store værelse er f.eks. oplagt til teenageren, der ønsker noget privatliv. Tilbage i entreen tilgås fra hovedhusets fordelingsgang et smukt badeværelse, som er holdt utroligt pænt og stilrent, et ægte wellnessrum, et stort børneværelse, et veludnyttet depotrum og trappe op til første sal. Hertil kommer et lækkert og yderst veludnyttet køkken med det bedste i hårde hvidevarer og smukke gra­nit­bord­pla­der. Resten af stueetagen består af en stor flot stue og spisestue ud i ét, som oprindeligt var salen, da huset fungerede som missionshus. Her er naturlig afgrænsning mellem spisestue og opholdsstue ved et forskudt niveau op til opholdsstuen, med brændeovnen som det naturlige samlingspunkt. Over det sænkede loft forefindes det oprindelige hvælvede loft, som hvis køber ønsker det, kan reetableres og fuldende udtrykket i den store stue.

1. salen indeholder en separat forældre-/ejer afdeling med stort alrum, som kan bruges som på­klæd­nings­væ­rel­se, badeværelse i samme smukke stil som i stueetagen samt soveværelse med lysindfald fra 2 sider, så man bliver vækket af det blide morgenlys.

Huset har 253 m2 boligareal, men tager man den renoverede "te­en­ga­e­af­de­ling" med, er det samlede areal knap 300 m2.

Ejendommen fremstår fuldstændig moderne, og det er en sjældenhed at finde en så gennemført renoveret ejendom i denne prisklasse på den smukkeste beliggenhed og i en overkommelig køreafstand til København. Fra ejendommen er der 200 meter til Østerbjerg trinbræt med togforbindelse til København.

Er du til skøn natur, er denne ejendom ikke alene omkranset af marker, men der er også både skov og strand i gåafstand.

Torup der ligger er par kilometer fra huset er en landsby i rivende udvikling. Denne "perle" af et lille bysamfund blev for adskillige år siden beriget ved etablering af den økologiske landsby - et sådant "projekt" var ikke tidligere set i Danmark, så det gjorde faktisk, at Torup kom både på landkortet og ikke mindst verdenskortet.

Det lille nye samfund er så efterfølgende blevet udbygget med eget økologisk bageri, skole, daginstitution samt mange spændende tiltag, herunder en række musik- og kul­tu­rar­ran­ge­men­ter. JA - flyt til Tømmerup/Torup og kom et skridt tættere på at udvide den kulturelle horisont.
Udover det nye samfund, byder landsbyen naturligvis også på en gammel hyggelig Kirke og en velfungerende Brugsforening.

Kan den nye ejer godt lide at finde trækvognen frem, lave en god solid madpakke og derefter drage ud i den store verden, så er der her endnu et godt argument for at se nærmere på denne pragtfulde bolig.
Her er nemlig blot få kilometer til den hyggelige Grønnessegaard Skov, som omkranser det veldrevne gods Grønnessegaard, foruden gåafstand til historiske Kikhavn, Isefjorden, Kattegat samt pulserende Hundested by og Havn samt få kilometer til windsurfernes paradis i Lynæs.

Vi glæder os til at præsentere denne smukke herskabelige ejendom og de skønne omgivelser for dig og din familie - I bliver ikke skuffet.

Fakta om Halsnæs (31.515 indbyggere)

Kommuneskat
25,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
10,9
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.657 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.645 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.964 kr./md.
Antal folkeskoler
6
Gns. klassekvotient
20

Oplysninger

Sagsnr.
33804050
Boligareal
253 m²
Kælder
8 m²
Vægtet areal
276 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
1.543 m²
Antal etager
1
Byggeår
1937
Ombygget
1971
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
3.600 kr.
Pris/m²
12.862 kr.
Pris
3.550.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-6,00 %
Liggetid
367 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
180.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
20.234 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
16.105 kr.
Læs mere om boliglån

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Søren Tvergaard

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler og valuar, MDE

stv@edc.dk30 70 87 8058 58 71 28EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Nørregade 28, 3390 Hundested

338@edc.dk47 98 28 18