Villa fra EDC

Højvangen 12B

3480 Fredensborg

3.795.000 kr.

6/5 rum, 180 m²
Nyhed

Rummelig familievilla til stærk pris

I Fredensborgs erhvervs- og boligkvarter for enden af den lukkede vej på Højvangen gemmer sig en sand perle af en ejendom, hvis beliggenhed byder på næsten lige dele by og land. Kvarterets er­hvervs­dri­ven­de lukker ved 16-tiden, og I vil derfor opleve at området er ret roligt, når I kommer hjem fra arbejde og fritidsordning mv. De ugenerede omgivelser inde på matriklen omkranser ejendommen af grønt med åbne marker bagved og masser af luft.

Her får I andre børnefamilier som nærmeste naboer og jeres ejendomme grænser endvidere op til en stor idyllisk fællesplæne til glæde for børnene, som kan lege i det fri. Det grønne område byder bl.a. også på æbletræer og masser af bærsorter.

Beliggenheden i udkanten af byen gør det også nemt for pend­ler­fa­mi­li­en at komme på mo­tor­vejs­net­tet mod København. Den offentlige transport til Helsingør eller Hillerød St. kan tilmed nås på en lille cykeltur. Ligesom indkøb og skole kan nås på blot 5 minutter.

Fredensborg by er ikke blot en Slotsby med en nærværende historie, Slotshaven og Esrum sø. Byen er også kendetegnet ved områdets mange faciliteter, som danner en stærk ramme for det moderne familieliv.

Ejendommen står præsentabel med hvidpudset murværk og træbeklædt gavl. Haven er pæn og stringent med en dejlig grøn græsplæne - Lige til at gå til for en børnefamilie. Her er således godt med plads til boldspil og trampolin. På den sydvestvendte fliseterrasse med herregårdssten kan sol såvel som grillmad og varme sommeraftener nydes.

De 180 m2 bolig med 5 værelser og en familievenlig planløsning imødekommer behovet for privatliv og samvær. Den rummelige repos kan tilmed inddrages til et ekstra værelse.

Boligen byder på en rigtig god indretning med fine op­holds­mu­lig­he­der for boligens voksne, børn som teenagere. Her er også to badeværelser til glæde for hele familien. En fed detalje på badeværelserne er varme i spejlene, så de ikke dugger. Der er endvidere gulvvarme på begge badeværelser samt i hele underetagen.

Boligens indretning er stilsikker og byder på et gennemgående look af brede gulve, store fliser og indbyggede spots flere steder. Det lækre køkken ses straks og her vil enhver gastronomisk madelsker nyde at stå i. Her er alt, hvad hjertet kan begære af kvalitets hårde hvidevarer, stenbordplade samt den energi- og vandbesparende Quooker, som kan klare behovet for kogende vand i et snuptag.

Alt står ude som inde top­mo­der­ni­se­ret og er 100 % ind­flyt­nings­klar.
Der hører et stort aflåst værksted samt cykelskur til ejendommen.

Højvangen 12B er en villa, hvor I får virkelig meget ejendom for pengene samt lave ejerudgifter.

Fakta om Fredensborg (42.009 indbyggere)

Kommuneskat
25,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,3
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.819 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.370 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.808 kr./md.
Antal folkeskoler
6
Gns. klassekvotient
22,5

Oplysninger

Sagsnr.
35302684
Boligareal
180 m²
Vægtet areal
176 m²
Rum/værelser
6/5
Grundareal
792 m²
Antal etager
2
Byggeår
1969
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
3.858 kr.
Pris/m²
21.563 kr.
Pris
3.795.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
6 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
190.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
23.044 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
18.152 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Morten Svanholm Jepsen

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

mojep@edc.dk30 50 40 39EDC Morten Jepsen

EDC Morten Jepsen

Jernbanegade 8, 3480 Fredensborg

353@edc.dk48 48 11 50