Villa fra EDC

Bjergagervej 3

3540 Lynge

4/3 rum, 129 m²
Købsaftale underskrevet

Charmerende villa i Lynge - Perfekt til familier!

Din fremtidige oase! Denne charmerende villa fra 1973 er en sand perle i det rolige nabolag på Bjergagervej. Med 129 kvadratmeter boligareal og en generøs grund på 763 kvadratmeter er denne ejendom det ideelle hjem for både små familier og dem, der ønsker mere plads til at udfolde sig.
Huset byder velkommen med 4 lyse og rummelige værelser, der giver masser af plads til både arbejde og hvile. Køkkenet med tilhørende spiseplads er hjertet af hjemmet, perfekt til hyggelige måltider med familie og venner. Bryggerset har praktisk adgang til carporten, hvilket gør det nemt at bringe indkøb og varer ind i huset.
Villaen er kærligt vedligeholdt og opdateret over årene. I opholdsstuen kan du nyde varmen fra den nyere brændeovn og glæde dig over den naturlige lysstrømning fra de store vinduer. Entreområdet byder på nyere gulve, der tilføjer et frisk pust til husets indretning. Udenfor vil du finde en overdækket terrasse, der giver dig mulighed for at nyde det udendørs liv året rundt. Carporten, der blev forsynet med nyt tagpap i november 2022, giver beskyttelse til din bil og ekstra op­be­va­rings­plads. Med hele 2 badeværelser bliver morgenrutinen en leg for hele familien.
Området omkring Bjergagervej er kendt for sin ro og charme. Her er du tæt på skove og grønne områder, perfekte til gåture og uden­dør­sak­ti­vi­te­ter. Samtidig er der nem adgang til Lynge centrum med ind­købs­mu­lig­he­der, skoler og offentlig transport. Denne villa på Bjergagervej 3 er mere end bare et hjem; det er en mulighed for at skabe uforglemmelige minder. Kontakt os i dag for at planlægge en besigtigelse og oplev alt, hvad dette fantastiske hjem har at tilbyde!
Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Allerød (25.962 indbyggere)

Kommuneskat
25,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.336 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.267 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.879 kr./md.
Antal folkeskoler
5
Gns. klassekvotient
21,4

Oplysninger

Sagsnr.
32703407
Boligareal
129 m²
Vægtet areal
137 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
763 m²
Antal etager
1
Byggeår
1973
Energimærke
D
Liggetid
218 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

EDC Poul Erik Bech, Allerød/Lynge/Birkerød

Amtsvej 2, 3450 Allerød

327@edc.dk48 13 46 00