Villa fra EDC

Hvedemarken 16

3550 Slangerup

5/3 rum, 168 m²
Købsaftale underskrevet

249 etagemeter i yderst god stand

I bydes hjertelig velkommen til Hvedemarken 16 i Slangerup, hvor hele 249 forskudte etagekvm. repræsenterer muligheden for at den store familie med børn i forskellige aldersgrupper, kan slå sig ned i rare og rolige omgivelser. Villaen er opført i 1982 af nuværende ejer og fremtræder ualmidelig velholdt og i fin stand samt med anvendelse af kva­li­tets­ma­te­ri­a­ler hele vejen rundt.

Husets 168 kvm. beboelse byder på en rummelig entré med klinkegulv, praktiske garderobeskabe samt nedgang til underetagen. Stor opholdsstue i vinkel med flot pej­sear­ran­ge­ment i samme mursten, som huset er opført i, samt med udgang til den vestvendte terrasse. For­æl­dre­af­de­ling med stort soveværelse med mange garderobeskabe og adgang til badeværelse med både kar og brus. I forskudt plan findes endvidere en stor spisestue, der ligger i forlængelse af/forbindelse med praktisk og velholdt køkken med masse af skabs- og bordplads samt spiseplads til 4 personer. Praktisk bryggers med egen indgang. God og klassisk væ­rel­ses­af­de­ling med mellemgang, badeværelse med kar samt 2 gode og reelle værelser, det ene med udgang til balkon i husets gavl og fint kig over området.

Underetagen, der fornemmes tør, god og højloftet, byder på hele 81 kvm. med egen indgang, hvilket gør den ideel til husets store børn eller måske en generation mere. Depot-/skabsrum, viktualierum, vaskerum, te-køkken og 2 store disp. rum, begge med vinduer til det fri, så underetagen virker lys og luftig.

Haven er nem at passe. Her er en god græsplæne til leg og boldspil, enkelte bede, stedsgrøn beplantning samt bøgehæk. Beliggenheden er god og høj i området, hvilket giver jer fornemmelsen af at her er lys, luft og højt til himlen. I nærområdet findes flere skønne naturområder, bl.a. Lystrup Skov og Slotsmosen, der giver jer rige muligheder for nogle gode gå- eller løbeture. Slangerup er en aktiv by på landet, der er velsignet med et væld af trans­port­mu­lig­he­der med bus mod f.eks. Ølstykke, Hillerød og Frederikssund. Byen byder endvidere på en god skole samt masser af ind­købs­mu­lig­he­der, stisystemer og sport­s­fa­ci­li­te­ter.

Fakta om Frederikssund (46.358 indbyggere)

Kommuneskat
25,8%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
12
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.474 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.273 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.990 kr./md.
Antal folkeskoler
6
Gns. klassekvotient
20,7

Oplysninger

Sagsnr.
36009022
Boligareal
168 m²
Kælder
81 m²
Vægtet areal
204 m²
Rum/værelser
5/3
Grundareal
800 m²
Antal etager
1
Byggeår
1982
Energimærke
D
Liggetid
19 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Simon Herløv

Partner, ejendomsmægler, MDE

sijo@edc.dk28 56 16 57EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Ny Østergade 1A, 3600 Frederikssund

360@edc.dk47 31 00 98