Villa fra EDC

Sct Michaelsvej 13

3550 Slangerup

6/5 rum, 176 m²
Solgt

Rummelig familie villa på lukket vej

Velkommen til Sct Michaelsvej 13 i Slangerup – et fantastisk tilbud til den kommende familie, der søger en rummelig villa med masser af potentiale. Denne charmerende ejendom byder på 176 kvadratmeter fordelt over flere niveauer, der giver dig mulighed for at skabe din drømmebolig.
Ved ankomsten mødes du af et indbydende bryggers, der straks byder dig velkommen med sin praktiske og funktionelle indretning. Herfra ledes du videre til et rummeligt køkken med spiseplads, hvor madlavning og samvær med familien forenes på smukkeste vis. Et ekstra stort bryggers tilbyder ekstra op­be­va­rings­plads og praktiske faciliteter.
Stueområdet er et hjerte i hjemmet, hvor familiens aktiviteter samles og trives. Den store stue åbner op mod haven og bades i naturligt lys, skaber en atmosfære af hygge og afslapning. En pilleovn tilføjer både varme og charme til rummet, perfekt til kølige aftener.
På de øvrige planer venter fire værelser, hvor muligheden for et femte værelse også ligger åben. Dette giver den ultimative fleksibilitet til at tilpasse boligen efter familiens behov og ønsker. Yderligere et badeværelse sikrer, at morgenerne forløber gnidningsfrit, selv i en travl hverdag.
Beliggende for enden af en lukket vej, tilbyder denne ejendom en sikker og rolig atmosfære, hvor børnene kan lege frit og uforstyrret. Med under 5 minutters gang til både skole og institution, er hverdagens logistik let og bekvem.
Slangerup byder på en hyggelig atmosfære, der appellerer til den moderne børnefamilie. Med gode stisystemer, ind­købs­mu­lig­he­der og en rig natur lige ved hånden, kan I nyde livet i fulde drag. Udforsk de skønne områder ved Buresø og Lystrup Skov, der indbyder til udendørs aktiviteter og oplevelser for hele familien.
Sct Michaelsvej 13 er mere end bare en bolig - det er et hjem, hvor I kan skabe minder og trives sammen som familie. Tag det første skridt mod jeres drømmebolig og oplev alt, hvad denne unikke ejendom har at tilbyde.


Som køber hos EDC får du en gratis flyt­te­for­sik­ring fra Gjensidige (dækningssum 50.000 kr.)

Fakta om Frederikssund (46.358 indbyggere)

Kommuneskat
25,8%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
12
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.474 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.273 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.990 kr./md.
Antal folkeskoler
6
Gns. klassekvotient
20,7

Oplysninger

Sagsnr.
36008929
Boligareal
176 m²
Vægtet areal
172 m²
Rum/værelser
6/5
Grundareal
817 m²
Antal etager
2
Byggeår
1979
Energimærke
D
Liggetid
49 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Claus Lund Pedersen

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

clp@edc.dk21 54 18 69EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Ny Østergade 1A, 3600 Frederikssund

360@edc.dk47 31 00 98