Villa fra EDC

Fengesvej 2

3600 Frederikssund

5/4 rum, 153 m²
Solgt

God og velholdt familiebolig

Velkommen til denne velholdte og indbydende familievilla beliggende på den rolige Fengesvej 2 i den nordlige del af Frederikssund. Denne ejendom er en sand perle for familier, der søger en komfortabel og ind­flyt­nings­klar familiebolig.

Ejendommen byder på fire rummelige soveværelser, der giver masser af plads til familien. Hvert værelse er lyst og indbydende og med god plads. To moderne badeværelser sikrer bekvemmelighed og komfort i hverdagen. Praktisk vaskerum.
Det veludstyrede køkken er hjertet i hjemmet og er skabt til at imødekomme enhver kulinarisk ambition. Den tilstødende spiseplads indbyder til hyggelige måltider og fællesskab. Den rummelige stue er et dejligt samlingspunkt for familien. Her er god plads til både afslapning og socialt samvær.

En lys og indbydende havestue tilføjer ekstra kvadratmeter og skaber en skøn forlængelse af boligen. Havestuen er smukt integreret med resten af ejendommen og tilbyder en fantastisk udsigt til den om­kring­lig­gen­de terrasse og have.
Den 940 kvadratmeter store grund byder på en velplejet have med plads til leg, afslapning og hyggelige stunder udendørs. Terrassen er det ideelle sted til udendørs måltider og sociale arrangementer.
Ejendommen inkluderer en praktisk carport og et tilhørende skur, der giver ekstra op­be­va­rings­mu­lig­he­der og beskyttelse til køretøjer.

Fengesvej 2 ligger i den nordlige del af Frederikssund, hvor du har nem adgang til både byens centrum og den skønne, om­kring­lig­gen­de natur. Her kan du nyde roen og samtidig have alle fornødenheder inden for rækkevidde.
Denne ejendom er en god mulighed for at erhverve en veldisponeret familievilla, der med sin indretning er klar til at danne rammen om jeres næste kapitel. Kontakt os for yderligere information eller en fremvisning.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Frederikssund (46.358 indbyggere)

Kommuneskat
25,8%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
12
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.474 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.273 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.990 kr./md.
Antal folkeskoler
6
Gns. klassekvotient
20,7

Oplysninger

Sagsnr.
36008632
Boligareal
153 m²
Vægtet areal
166 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
940 m²
Antal etager
1
Byggeår
1965
Ombygget
1979
Energimærke
C
Liggetid
215 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Claus Lund Pedersen

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

clp@edc.dk21 54 18 69EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Ny Østergade 1A, 3600 Frederikssund

360@edc.dk47 31 00 98