Villa fra EDC

Fyrrebakken 7

3600 Frederikssund

4.250.000 kr.

5/3 rum, 150 m²
Ny Pris

Klassisk familievilla på Fyrrebakken

EDC har her æren af at byde velkommen på Fyrrebakken 7 i Frederikssund. Her får du muligheden for at erhverve en eftertragtet og velbygget ejendom. Beliggende på lille lukket stikvej på Fyrrebakken og med kun 2 minutters gang til Roskilde Fjord.

Et skønt område og de perfekte rammer til at koble af i efter en lang og travl dag. Samtidig kan du have stor glæde af områdets og fjordens mange muligheder. Enten om du er til gå- og løbeture eller en sejltur på fjorden. Om det er med jolle, kajak, windsurfing eller kitesurfing så er den lavvandede fjord det ideelle sted. Mange fisker efter hornfisk og havørredder og andre nyder blot det fantastiske, na­tur­be­skyt­te­de område med havørne, spættede sæler, svaner, ænder og meget mere.

Ejendommen indeholder 150 m2 i 1 plan indrettet med åben entré med god skabsplads, 2 gode børneværelser, soveværelse, badeværelse med bruseniche, stort bryggers med naturgasfyr. Desuden finder du åbent og lyst køkken/alrum og stue. Fra køkken/alrummet har du adgang til haven og terrassen og ikke mindst et godt kig til fjorden. Der er ligeledes udgang fra stuen til fliseterrassen mod syd.

Ejendommen er en klassisk hustype og fremstår særdeles velholdt og med flere gode ud­nyt­tel­ses­mu­lig­he­der.
Grunden er på 769 m2. Udover den flotte og hyggelig have finder du flere gode solkroge og terrasser. Et stort skur med plads til opbevaring, cykler m.v. samt et særskilt redskabsrum. Desuden isoleret rum til yderligere opbevaring.

En ejendom, der bør opleves. Ring allerede i dag for personlig fremvisning.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Claus Lund Pedersen

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

clp@edc.dk21 54 18 6921 54 18 69EDC Poul Erik Bech